Andrej Babiš pobavil fanoušky i odpůrce fotkami z mládí. Na retro snímcích vypadá jako Escobar, myslí si mnozí

 Celebrity 
15. ledna 2023 08:52 / Mirka Malá
  61
📷
1 fotografie v galerii
Sociální sítě se baví Babišovými fotkami z mládí Depositphotos
Andrej Babiš usiluje v prezidentských volbách o své místo na výslunní, a tak zkouší všechno možné, co jej přiblíží k co největšímu počtu voličů. O Babišovi je dobře známo, že práce v poslanecké sněmovně ho nezajímá, a málokdy tak do ní chodí. Pražský hrad, to by ovšem byla jiná liga.

Rozhodne ale druhé kolo prezidentských voleb, a tak se Andrej Babiš snaží svým voličům přiblížit co nejvíc. Respektive jim ukázat, že je úplně stejný, jako oni. Ostatně větu „Jsem tady pro lidi“ říká Babiš v televizi nebo rádiu nejraději.

V posledních dnech Babiš zveřejnil na svých sociálních sítích fotky ze svého „mládí“ a pravděpodobně vyvolal úplně opačný efekt, než jaký si od nich sliboval. Například totiž publikoval fotku z roku 1996, na které je se svou ženou Monikou na dovolené, i když tentokrát Babiš nespecifikoval, v jaké luxusní destinaci manželé tehdy dovolenkovali. Andrej Babiš má na fotografii husté nagelované černé vlasy a Monika Babišová je na fotografii prakticky k nepoznání.

A hned se u staré fotky z dovolené začaly objevovat různé komentáře. Někteří si myslí, že to páru v devadesátkách slušelo, jiní u svých komentářů použili humor. Například jeden sledující instagramového účtu Andreje Babiše napsal: „To vás paní asi slušně zapřáhla, když jste vedle ní zestárl asi tak o 70let.“ A další si zase všimnul rozdílu ve vizáži samotné paní Moniky: „V té době ještě neexistoval botox a zvětšování rtů, tak nevypadá tak uměle.“

Velkou diskuzi samotných sledujících nakonec vyvolal komentář jednoho z nich, který napsal: „V roce 1996 s vámi florista na dovolenou ještě nejezdil.“ Zkrátka je vidět, že fanoušci i odpůrci Andreje Babiše sledují i detaily z jeho rodinného života a všímají si i drobností, například časté přítomnosti floristy Moniky Babišové Ivana Šablatúry na různých luxusních dovolených a stejně luxusních večírcích.

Právě Ivan Šablatúra v roce 2019 vyvolal obrovskou kontroverzi, se kterou měl sám Andrej Babiš plné ruce práce. Florista se na sociální sítě vyfotil s Monikou Babišovou na vánočním večírku v Průhonicích a k fotce na sociálních sítích napsal: „My se bavíme na večírku a chudina u PC u fotek! Myslím, že všechno v pořádku.“ Babiš, vědom si faktu, že takhle mu asi voliči moc neuvěří jeho „jsem tady pro lidi“, označil tehdy přítele své manželky za arogantního hlupáka a ten se musel nakonec za svůj arogantní výrok veřejně omluvit. A kdo si tuhle kauzu už nepamatuje, tak šlo o vánoční večírek, kterého se účastnil i sám Babiš. Jeho žena Monika měla kostým Santy Klause a florista Šablatúra přišel převlečený za kněze.

Každopádně sám Andrej Babiš v posledních dnech zveřejnil na svých sociálních sítích ještě jednu fotografii z mládí, tentokrát to podle digitálního údaje dole v pravém rohu fotky vypadá, že pochází z roku 1995. Andrej Babiš na ní má husté černé vlasy a knírek. A tak hned mnoha Babišovým sledujícím okamžitě naskočil legendární drogový boss Pablo Escobar. Hned první sledující napsal: „Ano, ta podoba s Pablem Escobarem tam je...myslím, že i s jeho častým výrokem plata o plomo.“ Jen pro doplnění, „plata o plomo“ v překladu znamená „stříbro, nebo olovo“ a Pablo Escobar tuto krátkou, ale výstižnou větu používal velmi rád.

Podobu s Escobarem viděli na starší Babišově fotografii mnozí sledující jeho instagramového účtu. Jeden napsal výstižné: „Pablo STBar“, zatímco další připsal: „Medvídek z Bogoty.“ Našli se ale i tací, kdo v image, které měl Andrej Babiš v roce 1995, našli něco jiného, než je nechvalně známý drogový boss. „Jasný německý pornoherec,“ myslí si jeden ze sledujících, „Jesnej Alfred z z německých filmů pro dospělé" přidal se další. Objevili se ale i fanoušci, kteří si fotku Babiše pochvalovali: Fešák! „A budoucí pan prezident,“ komentovala retro fotku pětadvacetiletá slečna. 

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Andrej Babiš (@andrejbabis)

 

Autorský článek, další zdroj: Instagram

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít