Nová řada StarDance slibuje zajímavou podívanou: Snowboardistka Samková bude soupeřit s vlastním manželem

 Celebrity 
19. ledna 2023 08:40 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Marek a Eva Adamczykovi budou tančit proti sobě NextFoto
Rok se s rokem sešel a za pár měsíců se opět rozjedou přípravy na další řadu taneční soutěže StarDance. Lidé se samozřejmě zamýšlí, v jakém složení se letošní ročník objeví. Redakci eXtra.cz exkluzivně odhalila první zvučná jména, která budou pařit mezi soutěžící. Měla by to být snowboardistka Eva Adamczyková, rozená Samková, a její manžel Marek Adamczyk.

Jak je však asi všem jasné, manželé nebudou tvořit pár, nýbrž proti sobě stanou jako soupeři. „Eva Samková si už s produkcí České televize plácla, bude ve StarDance,“ řekl zdroj z České televize pro eXtra.cz. „Kromě toho s ní má do soutěže jít i Marek Adamczyk. Ale samozřejmě nebudou tančit spolu, každý dostane profesionálního tanečního partnera. V extrémním případě spolu mohou nakonec soutěžit o vítězství."

Není tajemství, že má Česká televize omezený rozpočet, jak podotýká web iDnes.cz, nicméně ani letos nechce divákům upřít oblíbenou taneční show. Poslední ročník byl výrazně ovlivněn covidem, soutěž tak trochu připomínala škatulata, hýbejte se. Celý průběh byl na pandemii dosti nepřipravený  a mnohdy přišla řada na improvizaci. Snad bude letošní dvanáctá řada mnohem připravenější.

Pro novomanžele to bude nepochybně zajímavá zkušenost. Aby soutěžil manželský pár z řad celebrit je něco nevídaného, proto se dá očekávat netradiční podívaná. Nicméně účastníci mají smluvně zakázáno o přípravách mluvit, proto se prozatím nedá očekávat jakákoliv reakce ze strany Adamczykových.

V soutěži by se dále měl objevit olympijský medailista z Londýna, vodní slalomář Vavřinec Hradilek. Taneční parket ozdobí i krásná Iva Kubelková, která si na chvíli oddechne od moderování. Další účastníci odhaleni nebyli.

Ačkoliv postupně unikají první jména účastníků, Česká televize o nich prozatím odmítá mluvit. „Účastníky StarDance oznámíme na tiskové konferenci v dubnu,“ uvedla pro Super.cz. Dá se však očekávat, že nás další známé tváře svou účastí překvapí.

Soutěž by však měla zaznamenat několik změn. Nejvýraznější bude složení poroty, ta by měla být tentokrát pouze tříčlenná. „V plánu je, že místo čtyř budou tentokrát tři,“ prozradil zdroj eXtra.cz. „Je ještě daleko do definitivního rozhodnutí, času je dost, ale rýsuje se to a divil bych se, kdyby se Česká televize nakonec ještě rozhodla jinak. Usmysleli si, že to bude pro diváky atraktivnější, když se k tanečním výkonům budou vyjadřovat jen tři,“ pokračuje zdroj.

Autorský článek, další zdroje: eXtra.cz, iDnes.cz, Super.cz

Témata: StarDance
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít