Strach o Jacka Nicholsona. Legendární herec nevychází z domu, na veřejnosti byl naposledy viděn v říjnu 2021

 Celebrity 
16. ledna 2023 14:04 / Mirka Malá
  2
📷
2 fotografie v galerii
Jack Nicholson nevychází z domu a možná trpí i demencí Depositphotos
Po mnoho desetiletí patřil k nejlepším hercům světa, ale teď ho nikdo neviděl už celý rok. Podle okolí Jacka Nicholsona totiž herec žije jako samotář, nevychází ze svého domu a údajně trpí demencí.

Nicholson, který je otcem šesti dětí, tráví podle zpráv prakticky veškerý čas ve svém luxusním sídle Beverly Mansion. Okázalou nemovitost koupil od svého přítele, zesnulého herce Marlona Branda, za 5 milionů dolarů v roce 2005. Nemovitost se může pochlubit čtyřmi ložnicemi, třemi koupelnami a bazénem. A Jack Nicholson byl na veřejnosti viděn ve Staples Center na basketbalovém zápase Los Angeles Lakers se svým synem Rayem v říjnu 2021. A to je už opravdu hodně dlouho.

Zdá se, že se svým idolem Marlonem Brandem má Nicholson ve svých pětaosmdesáti hodně společného. Jeho dům se stal jeho hradem, kromě syna Ryana už není v jeho okolí mnoho lidí, se kterými by byl ochoten komunikovat, ven nevychází. Je uzavřený do sebe a to je to, co ho nyní s Brandem spojuje.

Brando měl sice velmi rozmanitý a také rozmarný život, ale nakonec se uzavřel do sebe a prakticky zemřel sám. A to samé teď dělá i Jack Nicholson, který se tu a tam jen nechá navštívit některými ze svých dětí. Není tedy vůbec jasné, jak na tom legendární herec je zdravotně a zda má skutečně nějaké psychické potíže, či do jaké míry jsou zprávy o demenci vůbec pravdivé. Po Hollywoodu se nicméně povídá, že nechce mít s realitou nic společného.

Nicholson patřil k nejlepším hollywoodským hercům po mnoho dekád. Jeho herecká kariéra začala už v roce 1958, když se objevil ve filmu The Cry Baby Killer. V roce 1969 hrál v Bezstarostné jízdě a od té doby byl na vrcholu. Stačí vzpomenout na filmy Tělesné vztahy, Přelet nad kukaččím hnízdem, Čínská čtvrť, v osmdesátých letech třeba Cena za něžnost, Čest rodiny Prizziů a samozřejmě nezapomunutelné Čarodějky z Eastwicku. V devadesátkách natočil Nicholson mimo jiné trháky Vlk, Křizovatka smrti nebo Lepší už to nebude. A v 21. století pak přidal další nezapomenutelné filmy jako O Schmidtovi, Lepší pozdě nežli později nebo Skrytá identita.

Ve svém soukromém životě Jack Nicholson proslul jako ten, který se nikdy neusadí. Ženatý byl jen jednou, ale má šest dětí. Ženatý byl v letech 1962 až 1968 s herečkou Sandrou Knight a do manželství se narodila v roce 1963 dcera Jennifer. Šestileté manželství zřejmě Nicholsonovi stačilo k přesvědčení, že tuhle chybu už nikdy znovu neudělá. A tak herečka Susan Anspach mohla v 70. letech tvrdit, že její syn Caleb, jehož právním otcem je Mark Goddard, je ve skutečnosti Nicholsonovým biologickým synem. V roce 1984 Nicholson řekl, že o tom není přesvědčen, ale v roce 1996 sám Caleb potvrdil, že ho Nicholson uznal za svého syna. V letech 1988 až 1994 mu herec dokonce platil studia a v roce 1998 Nicholson veřejně uznal Caleba za svého.

V letech 1971 a 1972 byl Nicholson ve vztahu se zpěvačkou Michelle Phillips, bývalou manželkou svého nejlepšího přítele Dennise Hoppera. Nakonec ale jeho nejdelším vztahem byl vztah s herečkou Anjelicou Huston, který udržoval dlouhých 17 let od roku 1973 do roku 1990. Anjelica prakticky celý život doufala, že si ji Nicholson vezme, nakonec se ale rozešli. A to mu ještě v průběhu oněch 17 let trpěla různé románky, kromě jiného i s dánskou modelkou Winnie Hollman, se kterou Nicholson údajně zplodil dceru Honey, ačkoliv ji on sám nikdy veřejně neuznal.

Vztah s Anjelicou Huston skončil, když si Nicholson začal vážnější poměr s herečkou a servírkou Rebeccou Broussard. Mají spolu dvě děti, dceru Lorraine a syna Raymonda. Nicholson a Broussard se rozešli v roce 1994 a ve stejný rok se mu pravděpodobně narodila dcera Tessa, kterou mu porodila číšnice Jeannine Gourin. Nicholson toto otcovství rovněž nikdy veřejně nepřiznal.

Později Jack Nicholson ještě chodil s herečkou Larou Flynn Boyle a měl mít také románek s topmodelkou Kate Moss. A v roce 2006 Nicholson chodil s herečkou Paz de la Huerta.

Autorský článek, další zdroj: Radar Online

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47