Eva Burešová ukázala půlročního syna. Po krátké mateřské dovolené se herečka vrátila do ZOO

 Celebrity 
12. ledna 2023 10:53 / Mirka Malá
  2
📷
3 fotografie v galerii
Evina postava v ZOO je také novopečenou maminkou TV Prima / volný zdroj
Herečka a zpěvačka Eva Burešová je po krátké mateřské dovolené zpátky v práci. Nedávno vydala společný singl s Vaškem Noidem Bártou a teď už má za sebou i první natáčení dny seriálu ZOO.

Ještě, než se Eva dostala znovu na plac, ukázala na sociálních sítích svého téměř půlročního syna Tristana, kterého má se šéfkuchařem a porotcem MasterChefa, Přemkem Forejtem. Fotku se synem v náručí pořídila v kuchyni a v pozadí je vidět i pyšný otec, který se zrovna věnoval přípravě jídla.

Po krátké mateřské dovolené se tedy Eva Burešová znovu oblékla do kostýmu Viky Janečkové a začala natáčet nové díly seriálu ZOO. „Utečená dcera se vrátila domů a jsem ráda, že jsem zpátky. Měla jsem i kostýmní zkoušku a museli jsme šatník Viky trochu upravit. Moje postava se změnila, a to nemyslím postavu Viky,“ prozradila nám herečka s narážkou na to, že po porodu ještě není její figura to, co bývala před těhotenstvím.

„Trochu jsme také můj šatník obměnili, přece jen má Viky miminko, tak se mají diváci, na co těšit,“ prozradila Eva, kterou mají diváci rádi a v seriálu jim chyběla. „Udělalo mi radost, že mi lidé psali, kdy už se vrátím a že se jim po Viky stýská. A mně se po ní stýskalo také. Ona je přece jen jiná postava, než jaké jsem do té doby hrála. Chyběl mi celý štáb, jsou tu všichni moc milí. A co se týče postav, tak se mi asi nejvíc stýskalo po Štěpánovi Benonim. Tomu jsem několikrát psala, že mi chybí. Lucka Polišenská mi také scházela. S ní se tedy nesetkávám na place, ale moc mi chyběla. A děti, na ty se hrozně těším,“ prozradila.

Eva Burešová se v posledních letech věnuje herectví víc než zpívání, se kterým začínala svoji kariéru v showbyznysu. Proto také studovala operní zpěv a v roce 2011 se snažila prorazit účastí v hudební reality show Česko Slovensko má talent. Sice se tehdy dostala do finále, ale soutěž nevyhrála. Nakonec jí nejvíc živily muzikály, než v roce 2013 dostala nabídku na seriál Gympl a o pět let později také hrála v seriálu Modrý kód.

Zatímco šla ale její kariéra díky seriálům prudce nahoru, v osobním životě zažila Eva Burešová kruté chvíle. V roce 2017 se jí narodil první syn Nathaniel, jehož otcem je hudebník Michael Krásný. Tomu ale otcovství vůbec nesedlo a krátce po narození syna Evu opustil. Tehdy na tom Burešová nebyla psychicky vůbec dobře. Velkou zradu ale nakonec přestála i díky práci.

V roce 2020 totiž v show Tvoje tvář má známý hlas potkala šéfkuchaře Přemka Forejta. Dlouho svůj vztah tajili a oficiálně ho přiznali až v březnu 2021. To spolu byli půl roku a už měli jasno v tom, že v něm chtějí pokračovat a svěřit se s ním veřejnosti. Podobně pár otálel i se zveřejněním informace o Evině těhotenství. Dnes žijí společně a vychovávají jak Evina syna Nathaniela, tak malého Tristana.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore)

Autorský článek, další zdroj: Instagram, TV Prima

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod