Troška dnes slaví! Známe jeho nejtajnější přání za stovky milionů!

 Celebrity 
18. května 2015 14:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Zdeněk Troška dneska slaví 62. narozeniny! Jeho přáním je být zdravý a má jeden zatím nesplněný sen!  archiv
Režisér Sluncí, sen, Kameňáků, pohádek, Babovřesk Zdeněk Troška právě dnes slaví své 62. narozeniny. Přestože je se životem a prací poměrně spokojený a slaví velké úspěchy, jeden sen přeci jen má! Jen stovky milionů korun mu na něj chybí!

Troška je prý zdravý jako miminko, spokojený, věčně dobře naladěný, usměvavý. Jeho komedie, i když je kritika většinou strhá, jsou nejúspěšnější vůbec. Má ale už desítky let sen natočit příběh o Alžbětě Báthoryové, tedy Čachtické paní. To by přišlo na mnoho desítek, či spíš stovek milionů korun, právě pro rozsáhlost a náročnost projektu.

"Chci udělat historický film s hororovými prvky na motivy románu Joža Nižňanského. Ty materiály mám nastudované, pročtené a dokonce i scénář vlastně hotový. Jen sehnat ty peníze," svěřil se oslavenec z Hoštic u Volyně.

Příběh o nejkrvelačnější bestii všech dob Alžbětě Báthoryové, která zavraždila přes 600 dívek a žen sice před lety natočil Juraj Jakubisko, ale úplně jinak, než měl být. Z hraběnky Báthoryové udělal vlastně oběť své doby a nemocnou ženu. Jenomže tak to nebylo. Historické dokumenty jasně dokazují, že šlo o zákeřnou, sadistickou mrchu, která se koupala v krvi panen, aby si tím zajistila věčné mládí.

Jakubisko na tom taky téměř "vykrvácel". Dodnes je jeho majetek obstaven, dokonce si uhnal těžké onemocnění srdce a podstoupil i jeho transplantaci. A to Troška nechce! "Je to můj sen, ale udělám to jen tehdy, pokud na to peníze budou. Nehodlám se ani zadlužovat, ani se kvůli tomu věšet. Dokázal bych si ale představit tenhle příběh natočit skutečně věrohodně a hezky. A mám i typy na role," dodal bez dalších podrobností Troška.

K narozeninám si přeje hlavně zdraví, a aby mu pořád tolik chutnalo. Protože je známým milovníkem jídla. Letos v létě by měl začít natáčet soudobou strašidelnou komedii Strašidelný dům. Film má mít premiéru na jaře příštího roku.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím