Šokující odhalení: Za rozpad vztahu Kepky s Kalivodovou mohl premiér?!

 Celebrity 
18. května 2015 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ondřej Kepka s Andreou Kalivodovou chodil několik let, pak vztah zkrachoval. Za rozpadem stojí prý média a částečně i Jiří Paroubek archiv O. Kepky
Tak to je gól! Za dávným rozchodem herce a režiséra Ondřeje Kepky, syna herečky Gabriely Vránové s mezosopranistkou Andreou Kalivodovou, mohl prý bývalý premiér Jiří Paroubek?! Sám Kepka, který je v současné době sólo, to prozradil.

V rozhovoru pro jedno ze slovenských médií uvedl, že vztah s Kalivodovou, s níž mu vydrželo alespoň hezké přátelství, jim vlastně zničila média.

"Byli jsme pro ně zajímavá dvojice a stále do nás šili kvůli svatbě," prozradil Kepka pro server cas.sk Ondřej Kepka, který musel bojovat i s pomluvami.

"Tehdejší předseda vlády Jiří Paroubek, mimochodem velký milovník opery, poslal do Státní opery kytici růži pro Andreu a pozvání na večeři. A bylo to, nebylo to jednoduché. Byla to velká kauza," přiznal Kepka, který stojí jako režisér za řadou filmů, dokumentů pro dospělé i pro děti, a také například za přenosy Cen Thálie.

Kepka se měl původně ženit už v osmnácti. Byla to ale mladická láska a většině věcí ještě nerozuměli. Nedávno mu zkrachoval i vztah s mladou pojišťovačkou Alenou. Nyní je Ondřej sám a věnuje se hlavně své práci.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím