Operní diva Andrea Kalivodová končí!

 Celebrity 
17. května 2015 03:30 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Andrea Kalivodová si na Vysočině užívala relaxu, klidu a pohody Resort Svatá Kateřina
Andrea Tögel Kalivodová končí. Ne, že by pověsila zpívání na hřebík, ale ukončila mateřskou a nyní se o syna Adrianka bude starat už jako kdejaká pracující maminka. Toho dokonce svěřila na chvilku manželovi.

Vyrazila totiž za relaxem na Vysočinu. Potřebovala nabrat sil, aby se z ní opět mohla stát temperamentní Carmen. Vnadná operní pěvkyně si užívala klidu a pohody a odpočívala.

„I když se mi pochopitelně stýskalo, věděla jsem, že je Adrianek v dobrých rukou. Staral se o něj manžel, který je velmi zodpovědný. Měli na sebe alespoň čas. A já jsem si wellness pobyt parádně užila. Cítila jsem se jako znovuzrozená. Nechala jsem se hýčkat masážemi a různými kosmetickými procedurami, chodila jsem do páry, sauny, na procházky,“ prozradila Andrea s tím, že regeneraci těla i mysli už nutně potřebovala.

Kromě Carmen účinkuje Kalivodová i v nové opeře Národního divadla Boris Godunov v roli šenkýřky. „Nyní mě čeká křest nového CD Moje nej, příprava dalších uměleckých představení, pokračování v koncertním turné i mezinárodní operní festival Smetanova Litomyšl s Borisem Godunovem. Od září pak budu jako Carmen vystupovat také v Národním divadle,“ dodala.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím