Pepo Kokto: Máš opravdu famózní manželku! Tu sis vystřelil na Matějské?

 Celebrity 
15. května 2015 13:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ornela Štiková - Koktová je opravdu úžasná žena! Famózní, je to něco, co by snad doma nechtěl mít nikdo, ani vycpané! archiv O. Štikové
Kdysi úspěšný podnikatel Josef Kokta, který nakonec přišel o všechno, majetek, peníze, nevěrou a rozvodem s Gábinou Partyšovou i o syna, nakonec přišel i o soudnost! I o poslední zbytky důstojnosti. Nejen tím, že se vyspal a má dítě s Ornelou Štikovou, ale tím, že z ní udělal sňatkem Koktovou.

Něco takového se nedá vyprávět, to se musí vidět a zažít! Pepo Kokto, máš vážně famózní ženu. Nesmírně chytrou, vzdělanou, inteligentní, šarmantní, s neskutečným charisma. Ornela je prostě bohyně a ty jsi bůh, ale srandy! Tu sis musel vystřelit na Matějské," vzkazují čtenáři nejen VIPstory.cz ale i různých dalších serverů v nadsázce zkrachovalému podnikateli, který snad nástupem senility, nebo nedej bože stařecké demence vůbec říká o Ornele - "to je moje žena".

Právě tahle ženština v jedné rádoby talk show, kterou moderuje Tomáš Krušina, říkající si Tomas Kruchina, prokázala svůj neskutečný bodový žebříček IQ. To je snad přízrak z vesmíru. Práskla všechno i z manželské postele. Dokonce i to, jak to má ráda s bičíkem, a že jednou omylem svého Pepu praštila tak, až měl přes půl tváře šlinc jak jelito! Zkrátka šikovná holka a hodná manželka.

"Pepa zešílel. Kdysi jsem ho bral jako fajn chlapa, jako někoho s přehledem a nadhledem. Jeho Gábina Partyšová měla aspoň glanc, šmrnc, je krásná, sečtělá a jako moderátorka více než dobrá. To, že ji pomohl všemi prostředky, aby byla tam, kam se dostala je věc jiná. Ale to, co udělal potom, to je hodno opravdu zoufalce," říká jeden z jeho bývalých kamarádů.

Tím, že si Kokta nabrnknul Ornelu Štikovou z rodiny lhářů, dlužníků a zoufalců, která si hraje na hogo fogo, ale přitom jedna exekuce stíhá druhou a dluhy narostly do mnoha milionů korun, dokázal, že myslí jen jedním jediným orgánem. A mozek to rozhodně není.

"Ornela je všechno, jen ne chytrá, vzdělaná, sečtělá, charismatická, nadaná. Je to opravdu přírodní úkaz. Neskutečný je, jak ona si o sobě myslí a ten šílenej Pepa ji v tom ještě podporuje. On snad musí být opravdu blázen. Každej normální a maličko inteligentní chlap by ji dávno vyhodil a snad by před ní i emigroval. On ne, on je snad hrdej na to, že něco takovýho děsivýho má doma," míní další z jeho známých.

Ornela Štiková, dnes Koktová sebe prezentuje jako modelku, moderátorku, snad i herečku, ale hlavně celebritu, bez které se žádná správná párty neobejde. No, bohužel to svědčí o úrovni českého šoubyznysu a párty. Přitom snad i ona pověstná "Julča z metra" má větší charisma a i nějakou inteligenci, než Ornela.

Josef Kokta hold dopadl tak, jak by nechtěl dopadnout nikdo. Za ženu si snad musel vzít a snad pod nátlakem něco takového, jako je tohle blonďaté stvoření. "Oni se nehledali, až se našli. Oni se hledali, až na sebe zbyli! Svůj k svému," míní přátelé, dnes spíš bývalí zkrachovalého podnikatele Kokty, kteří jen nevěřícně kroutí hlavou, že někdo může doslova zešílet a udělat ze sebe hlupáka století.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod