Hokejové mistrovství po česku: Divně pohublý Gott v dresu, Plekanec opustil těhotnou Vondráčkovou a vyrazil na pomoc!

 Celebrity 
16. května 2015 03:30 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Výrazně pohublý, ale šťastný Karel Gott v hokejovém dresu s věnováním od Jaromíra Jágra facebook
Hokejové šílenství nezná mezí. A to ani ve vodách šoubyznysu. Už i slavní navlékají dresy, berou hokejky, fandí a nechávají se fotit. Po Martinu Dejdarovi nebo Daně Morávkové si dres navlékl i Karel Gott. A ke všemu manžel těhotné Lucky Vondráčkové Tomáš Plekanec přiletěl do Čech!

Všechny šokovala fotografie na profilu na sociální síti Karla Gotta. Mistr a Zlatý slavík výrazně pohublý, ale usměvavý v hokejovém dresu s nápisem a věnováním: Mistrovi všech mistrů Karlu Gottovi věnuje Jaromír Jágr.

Na to, že Gott dostal dres od Jardy Jágra, zpěvák reagoval po svém a vzkázal: "Jestli je někdo Mistr všech Mistrů, tak jste to Vy, Jaromíre! Od Vašeho včerejšího výkonu už všude chodím jenom v dresu od Vás. Karel Gott."

To muselo Jágra hodně potěšit a dodat mu energii do dalšího boje.

Zato další šok nastal, když Tomáš Plekanec přiletěl včera odpoledne do Čech. V Kanadě nechal svou milovanou a milující ženu, Lucku Vondráčkovou, která může každým dnem rodit. Není tam na štěstí sama, protože Plekancova maminka dává na nastávající druhorodičku pozor. A kdyby se mimčo náhodou rozhodlo přijít na svět právě teď, vše by zařídila. A to by byl pak góóól. Ale to se zřejmě nestane a druhé dítě si určitě minimálně na přílet tatínka hokejisty, který dnes doufejme zaboduje, počká.

To, že se slavný Pleky vydal do své domoviny svědčí o jednom. A sice, že jeho choť je v pořádku a jejich miminko, které nosí pod srdcem taky. Kdyby měl Tomáš sebemenší obavu, určitě by ji neopustil.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty