Dcera Ivy Janžurové prý trpí depresemi! V dětství zažila ošklivé věci a teď má mindrák!

 Celebrity 
17. května 2015 04:30 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tohle není Iva Janžurová zamlada, to je její dcera Sabina Remundová Profimedia
Starší dcera přední české herečky, kdysi největší komindy Ivy Janžurové, Sabina Remundová neměla zrovna růžové dětství, spíše dospívání. Ponižování, šikana, napadání a z toho údajně vyvolané deprese a introvertní povaha.

Ne snad, že by hereččina dcera, také herečka prožívala doma nějaké problémy. Naopak! Její dětství bylo úžasné, idylické. Bohužel však trpěla jako zvíře. Nejenom ve škole, ale někdy i na ulici. Lidé si, když ji bylo okolo čtrnácti let, napadali za to, že se na školu dostala díky protekci. Někteří si na ni vylévali zlost

"Dokonce mě asi dvakrát někdo napadl. Nějací blázni, nebo opilci. Nevěděla jsem o co jde," přiznala Remundová, který nyní exceluje jako zlá královna v pohádce Sedmero krkavců.

Remundová i proto je introvertní povahy a jak říkají někteří její známí, prý trpí i depresemi. Také proto, že ji často okolí vnímá jako matčin klon. Zatímco mladší dcera Ivy Janžurové, Theodora není tak herečce podobná, starší je jak kdyby vyšla ze zrcadla.

To by sice Sabině Remundové mohlo lichotit, ale ve skutečnosti ji to vadí, protože už ve čtyřiceti vypadá hodně podobně jako její maminka a je tak nápadná, že ji lidi na ulici sledují, oslovují, což ne vždy musí být příjemné.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty