Nový objev Honzy Musila? Další koloušek v pořadí! FOTO!

 Celebrity 
16. května 2015 04:57 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Honza Musil a jeho nový objev Jirka. Zamilované pohledy hovoří za vše... facebook
Moderátor Honza Musil neztrácí čas. Po rozchodu s téměř o třicet let mladším partnerem Patrikem, s nímž byl přes rok hledá evidentně náhradu. Zatímco před měsícem se na veřejnosti začal objevovat se zpěvákem Jakubem, teď ho vyměnil za jiného.

Další zajíček v řadě. Tentokrát atraktivní ani ne třicátník Jirka. Evidentně podle fotek, které Musil sám umisťuje na sociální síť mají oba společné zájmy. Hlavně cestování. Honza Musil sice všude tvrdí, jak si chrání své soukromí, ale kdo ho zná ví, že moderátor, který byl kdysi ženatý a má už dvě dospělé dcery, se rád chlubí, provokuje a dráždí.

"Honza je tvor nestálý. A rozhodně není tvor věrný. Nikdy nebyl. I když všude hlásal, jak má úžasný vztah, všechno to vždy bylo jinak. A zatímco předchozí tři partnery Pavla, Pepu a Jakuba opustil jako první on sám - prostě je už přestal milovat, poslední Patrik ho předběhl a devatenáctiletý urostlý blonďáček si našel věkově přiměřeného hřebečka," řekla VIPstory.cz moderátorova známá, která zná Musila mnoho let, ještě z dob, kdy působil na Nově.

Stárnoucí a bezmála padesátiletý Musil tak zůstal sám. No sám, vlastně skoro sám. Jinak se nenudí. A poté, co mu začínající přátelství se zpěvákem z Fantoma opery asi nevyšlo, ulovil dalšího kolouška. Třeba mu to tentokrát vyjde...?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty