Zarostlý Roden! Dostal nabídku snů, ale hazarduje se zdravím!

 Celebrity 
18. května 2015 03:30 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Karel Roden a jeho nové image pro novou divadelní hru Jihočeské divadlo
Plnovous a vizuálně starší o deset let. Tak teď vypadá jeden z nejlepších českých herců Karel Roden. Před časem dostal nabídku snů, zahrát si v představení Pes Baskervillský před otáčivým hledištěm v Českém Krumlově. Na roli teď pilně pracuje. Jenže, hazarduje se zdravím.

S ním také další známá tvář z televizní obrazovky Viktor Limr i Teresa Branna, známá z Ordinace v růžové zahradě.

Roden je hodně pracovně vytížený. Chystá se na natáčení filmu, několikrát v týdnu musí jezdit do Českých Budějovic na zkoušky do Jihočeského divadla a do toho hraje na pražských scénách. Zahrává si se zdravím.

"Karel je sice introvert, ale jako herec velký profesionál, vždy skvěle připravený, vždy je všude včas a rozhodně nemá hvězdné manýry. Má toho ale opravdu moc a únava je na něm vidět hodně často," potvrdila členka souboru z Jihočeského divadla, kde se hra pro českokrumlovskou točnu připravuje.

Roden už není nejmladší a měl by myslet na své zdraví. Permanentní stres, ne příliš pravidelná a kvalitní strava a neustálé cestování mu nepřidá. Sám ale věří, že vše zvládne. "Jedu někdy na více než na sto procent, ale zase znám své hranice," říká o sobě Roden, který má dokonce už svou sochu v muzeu voskových figurín Grévin v Praze.

Sám Roden ale žije hlavně prací a svou novou rodinou. S mladou partnerkou Laurou Čekanovou má dvě malé děti, dcerku Sofii a synka Karla. Z těch je i podle kolegů úplně vedle.

Na Rodena i jeho kolegy se můžete přijet na otáčivé hlediště přijet podívat už za pár týdnů.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty