HRŮZA! O tohle všechno Štěpánová možná už brzo přijde?! Koukněte, v čem herečka žije!

 Celebrity 
15. května 2015 04:58 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
O tuhle nemovitost, kterou si vybudovala k obrazu svému, možná už brzo Bára Štěpánová přijde! Profimedia
Dům jako hrad, hrdost na to nejlepší. Obrovské místnosti, velká zahrada, všechno prvotřídní a hlavně nikoho tam nepustit. Takový je postoj herečky Báry Štěpánové a jejího manžela Míry Barabáše. Jenomže luxusní stavení v Zákolanech u Kladna jim možná už brzo vezme exekutor?!

Kvůli statisícovým dluhům Barabáše, které není schopen ani přes slušné výdělky své drahé choti zaplatit, způsobily nejen to, že na dům byla uvalena exekuce, ale už byla dokonce exekuce, tedy příkaz k prodeji nemovitosti zahájena a zřejmě se čeká na vhodného zájemce. Dům je psán jen na Barabáše.

Nemovitost v hodnotě deset až patnáct milionů korun si jistě svého zájemce najde. Tím páde ale Babeta Trefná z televizní Ordinace přijde o svůj sen, o to, pro co žila, co miluje a milovala a do čeho cpala všechny vydělané peníze.

"Oni jsou tam vlastně sami a mají třípodlažní barák. Jen ty náklady na energie jsou strašné. Ještě se hrozně zadlužili, aby Míra splnil Báře to, co chtěla, co si vysnila a co prostě musela mít. Jenže ani její honoráře na umoření dluhů nějak nestačí. Oni jsou oba dost laxní, takže ať se nediví," řekla VIPstory.cz jedna z kolegyň Štěpánové.

Ta nepatří mezi zrovna dvakrát oblíbené ve štábu Ordinace v růžové zahradě. Zatímco před kamerou hraje srdečnou, starostlivou a přátelskou vrchní sestru, ve skutečnosti je prý dost protivná, hodně náladová a někdy i dost krutá v tom, co lidem okolo sebe říká. Navíc jak i sama přiznala, nemá přátele. "My s Mírou žijeme tak nějak pro sebe. Příliš přátel nemáme a ani si na to nepotrpíme. Nepěstuju tyhlety vazby. Chráním si své soukromí," nechala se před časem slyšet herečka.

Luxusní kuchyně, obývají pokoj, několik dalších pokojů, dvě koupelny, zahrada, to všechno obsahuje usedlost ve středních Čechách na Kladensku. Teď budou možná herečka a její manžel, muzikant rádi, když si budou moct pořídit garsonku a i se svými psy se do ní vměstnat.

"Jen pro Báru to bude asi hodně těžké. Ona je zvyklá na luxus a pak, oni mají každý svůj pokoj. Nespí spolu. Tedy v jednom pokoji," dodal zdroj z jejího okolí. Otázkou je jak dlouho jí ještě rádoby štětí v jejím "hradě" potrvá. Dluhy, které mají, evidentně zřejmě stále neuhradili, a tak přijdou možná o všechno co mají.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty