Nový přírůstek do rodiny Lucie Bílé. Zpěvačka teď chová miminko! FOTO uvnitř!

 Celebrity 
16. května 2015 04:30 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Bílá je štěstím bez sebe... Má radost z nového přírůstku do rodiny, který si už mohla pochovat! archiv TV Prima
Zpěvačka Lucie Bílá je v sedmém nebi a je šťastná a usměvavá. Do její rodiny totiž přibyl přírůstek a ona má radost, když každou volnou chviličku může pochovat malé miminko, které přišlo na svět před pár dny!

Řeč ale není o dítěti, ale malém beránkovi, který se narodil do jejího stáda na chalupě na Malé Skále. Tam má Lucie Bílá nejen poníky, ale i ovce. A s malým, roztomilým černým beránčím miminkem si hned udělala fotku a dala ji na svůj profil na sociální síti.

"Když potřebuju na chvilku vypnout, nabrat sil, jedu na naši milovanou chalupu do Českého ráje a tam jsem sama sebou, Hankou Zaňákovou. Lucku Bílou nechám na věšáku a užívám si každé maličké, obyčejné radosti," nechala se před časem zpěvačka slyšet s tím, že pobyt v přírodě, na chalupě, i když jen na dva tři dny ji dobije baterky na hodně dlouho dopředu.

Lucie Bílá má za sebou náročné pracovní období, v posledních měsících jezdila tour s Arakainem, do toho jezdí své koncerty a recitály. Takže čas na malý relax je balzám na její duši.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty