Já jsem nevyspalá, manžel šťastnej. Je za tím ženská, svěřila se herečka Petra Černocká

 Celebrity 
30. října 2020 12:01 / René Černý
  0
📷
5 fotografií v galerii
Petra Černocká loni oslavila kulaté životní jubileum a stále vypadá skvěle Jaroslav Hauer
Loni oslavila "česká Saxána", zpěvačka a herečka Petra Černocká, kulaté výročí. Sama si prý na ten věk nepřipadá. Nicméně, se silami to už není, co to bylo ve dvaceti či třiceti letech. Nyní je prý ona nevyspalá, ale její manžel šťastný. Co za tím je?

Zlí jazykové tvrdí, že je za tím nějaká žena. Ona to zase tak úplně pravda není, i když - na každém šprochu je pravdy trochu. "Ano, je za tím ženská. Jmenuje se Kačenka," svěřila se s úsměvem na rtech Petra Černocká. 

Ale pozor, nejde o nevěru, ale o lásku ke zvířatům. Černocká s manželem Jiřím Pracným si před dvěma týdny přivezli štěňátko trpasličího jezevčíka, respektive jezevčice. Před časem o původního pejska přišli, a i když se zařekli, že už nikdy, zvítězilo srdce nad rozumem.

"Já jsem nevyspalá, Jirka šťastnej. Ale jo, jsme oba šťastní, jen já prostě už na tu výchovu nějak nejsem. A k tomu máme kocoura Čerta, který je starší, a pro něj to psí miminko je zkrátka cizí element. Ale zase, kdo může říct, že má doma Čerta a Káču. Jsme taková pohádková domácnost," svěřila se Černocká.

A když se teď nemůže zpívat a hrát, zabývá se zpěvačka a herečka alespoň tím, že se stará s manželem o pejska. "K tomu i občas maluji. Pro nadaci RegiBase jsem namalovala velký obraz s vlčími máky, což je symbol válečných veteránů a půjde do nějaké dražby. Jsem moc ráda, že jsem mohla přispět i svým dílem, a že získané peníze půjdou na dobrou věc," prozradila zpěvačka, která se taky věnuje vnučce Cocco, jejíž maminkou je jediná dcera, zpěvačka Bára Vaculíková.

"Vůbec nevíme, co bude, a neví to nikdo. Snažíme se nepropadat panice, a tak jsme i rádi, že to psisko máme, protože je úžasné, milé, krásné a tou láskou nám vynahrazuje tuhle zvláštní dobu," dodala Petra Černocká.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve