Anička Slováčková o rakovině: Už brzy se rozhodne o mém osudu. Smrti se nebojím, jsem s ní smířená

 Face To Face 
16. října 2020 11:53 / René Černý
  0
📷
7 fotografií v galerii
Anna Julie Slováčková v pořadu Face To Face Face To Face
Je dcerou slavných rodičů. Letos v létě oslavila čtvrtstoletí. A přesto, že jí osud do života postavil velmi těžkou zkoušku, nezlomilo ji to. Hostem René Kekelyho v talk show Face To Face byla herečka a zpěvačka Anna Julie Slováčková.

Má dvě jména – Anna Julie a vtipně říká, že se maličko obává, že se její maminka, zpěvačka a herečka Dáda Patrasová, opravdu inspirovala dávnou loutkou žížaly Julie. Nevadí jí to. Dáda své dceři řekla, že měli tetu, která se jmenovala Julie, ale přeci jen říkat, že se jmenuje po žížale, i jí samotné přijde asi vtipnější.

„Užívám ta jména obě a vždycky se snažím, aby všude uváděli Anna Julie Slováčková, protože je to zajímavé, hezké to spojení a do budoucna by se mi i líbilo, kdyby to byla jako značka „Anna Julie“.

Když byla malá a hodně mladá, trochu trpěla tím, že je dcerou slavného páru. Časem se s tím prý smířila. Nebylo jí příjemné, že byla i na ni stržena pozornost kvůli matce Dádě Patrasové a otci Felixi Slováčkovi.

"Já jsem mnohem radši poskakovala venku, po lesích a na polích, než abych dělala hodnou dceru svých rodičů. A pak ty nároky jsou o dost těžší, zvláště v téhle branži. Pořád má člověk pocit, že musí někomu něco dokazovat. Všichni mají předsudky, ještě než ho poznají," prozradila Anna Julie Slováčková.

Mnohokrát se prý také setkala s předsudkem, že je protekční dítě a bojuje s tím doteď. A prý doufá, že ji lidi berou jako ji samotnou a ne jako dceru svých rodičů.

Aniččina matka Dáda Patrasová si prý přála, aby byla herečka, otec Felix Slováček chtěl mít doma spíš doktorku. Nebo někoho, kdo by se postaral jednou a měl asi nějakou jistotu.

"Asi trochu předvídal, co se bude dít. Mě ale nešla na základce matika, takže volba jít na konzervatoř, byla jasná," podotkla zpěvačka a herečka. 

Před časem procházela velmi intenzivní léčbou rakoviny prsu. Prognóza byla dobrá, protože si na bulku, tedy nádor, přišla včas. Nicméně chemoterapie a ozařování ji neminuly. Přišla kvůli tomu o vlasy. 

"Bez vlasů mi kamarádi z kapely Aura a nejenom ti říkali Fantomasi. Hodně jsme se tomu smáli. A musím říct, že to má i své výhody, je to děsně praktické," podotkla s úsměvem Anna Julie Slováčková,.

Jak to má s léčbou teď, co jí řekli lékaři, proč se bála, že ji vyhodí ze seriálu Ordinace? Je smířená s potencionální smrtí a chystá se třeba mít rodinu a děti? Na to všechno i na další otázky Slováčková velmi otevřeně v talk show Face To Face odpověděla. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008