EXKLUZIVNĚ! Světový vizážista a kadeřník Pugačovy, Loren, Turner či Roberts v Praze!

 Celebrity 
27. května 2015 04:15 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
George Rovals patří mezi světové vizážisty, jehož rukami procházejí hvězdy jako Pugačeva, Loren, Roberts nebo Turner archiv G. Rovalse
Patří mezi nejlepší světové kadeřníky, vizážisty a jeho rukami procházejí hvězdy jako jsou ruská pěvecká hvězda Alla Pugačova, pěvecká star Tina Turner, herecké špičky Sophia Loren nebo Julia Roberts a mnohé patří k jeho blízkým kamarádkám! Vlasový mág George Rovals je v Praze!

Jeho neskutečná vizážistická show patří k úchvatným. Během dvou tří pěti či deseti minut dokáže na hlavách žen i mužů vykouzlit neuvěřitelné kreace. A například již zestárlou Sophii Loren umí za pouhých dvacet minut omladit o nejméně patnáct let.

"Mám svůj hlavní stan v Moskvě, jinak mám celkem 12 frenčíž po světě. V Praze bych se rád usadil, a když ne usadil, alespoň zde uspěl. Praha je nádherné město a Čechy mám rád," prozradil VIPstory.cz Rovals, který patří k nejbližším přátelům Ally Pugačovy, hvězdy 70. a 80 let sovětské a později ruské pop scény, která má dnes v Rusku velkou televizní show a patří k největším tamním hvězdám.

Stejně tak spolupracuje s Tinou Turner, Julií Roberts i dalšími hvězdami. "Jsou úplně normální. Buď mají konkrétní představu, nebo jim řeknu, co by jim slušelo a ony to vezmou. Dělám ale i běžné zákazníky. Nejvíc mě ale baví dělat show a takové trochu avantgardní věci," prozradil muž, který v New Yorku získal světové ocenění Zlaté nůžky a stal se tak jedním z nejlepších na světě ve svém oboru.

V Česku se setkal se svým kamarádem, pořadatelem řady prestižních i mezinárodních pěveckých a hudebních soutěží Josefem Čermákem a seznámil se i s prestižním vizážistou řady českých celebrit Kájou Pavlíčkem.

Rovals ještě před pár měsíci měl nejméně o třicet kilo více, dnes je štíhlejší. "Musím se udržovat a trochu na sebe dbát. Přestal jsem pít sladké limonády, coca coly a podobně a hodně teď hlídám stravu a ono to jde. Ale energie mám na rozdávání," dodal velmi vtipný a vstřícný George Rovals, který i v Česku chystá zajímavé projekty.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47