Vendula Pizingerová po porodu musela se synem Josífkem na JIP

 Celebrity 
15. října 2020 15:03 / René Černý
  4
📷
6 fotografií v galerii
Šťastná maminka Vendula Pizingerová se pochlubila malým Pepíčkem Archiv V. Pizingerové
Ve svých 48 letech se Vendula Pizingerová stala potřetí matkou. Jí a manželovi Josefovi se narodil malý Pepíček. Na svět přišel císařským řezem, právě proto, že prezidentka Kapky naděje je věkově riziková rodička. Vše ale nakonec dopadlo dobře, i když museli s miminkem být na jednotce intenzivní péče (JIP).

Pro Vendulu i jejího o 15 let madšího manžela Josefa Pizingera bude 13. říjen navždy nejkrásnějším dnem. Zvláště pro Vendulu, která před mnoha lety přišla o dceru Klárku, která zemřela na leukemii. A ke všemu malý Pepíček přišel na svět manželovi přesně k narozeninám.

„Josef Pizinger mladší. 13. 10. 2020, tak tě tady vítáme synu i s tvým tatínkem, který je přesně na den o 33 let starší… Josefe, už jsem nevěděla, co ti mám dát k narozeninám… Věřím, že je to ten nejkrásnější dárek,“ svěřila se Pizingerová, dříve Svobodová. 

„Děkujeme.  A zdravíme. Okolo mě na JIP samý mikro kluci a taky jejich dojaté maminky. Těm, kdo se včera opili na naše zdraví, přeju, ať je nebolí hlava. Dík lékařům – Pavlu Caldovi a Mudr. Cindrovi, a manželovi, že mě podporoval u porodu,“ napsala šťastná maminka. 

Na JIP musela být proto, že podstoupila císařský řez, tedy operaci, díky které miminko přišlo na svět. Nyní je ale už na normálním pokoji a pokud vše půjde dobře, za pár dní si miminko odveze domů. 

Těhotenství si Vendula velmi užívala a přiznala, že během něj přibrala pouhých šest kilogramů, které už teď nechala v porodnici. 

Starší syn Jakub bude mít teď svého brášku, o kterého se bude jistě starat a mamince Vendule jistě rád občas pomůže třeba s hlídáním. Sice oba bratry bude dělit značný věkový rozdíl, to však nebude jistě na překážku.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47