Alex Mynářová promluvila o manželovi i rodinné tragédii. Provdala by se znova za hradního kancléře?

 Face To Face 
09. října 2020 13:05 / René Černý
  0
📷
7 fotografií v galerii
Alex Mynářová není jen manželka hradního kancléře Face To Face
Bývala moderátorkou České televize, kde pro údajný střet zájmů musela skončit. Pak moderovala i na soukromé televizi. Z toho prostředí se na čas rozhodla odejít, dnes se věnuje především svým mateřským povinnostem. Je ale také manželkou jednoho z nejkontroverznějších mužů v České republice. Hostem René Kekelyho v talk show Face To Face byla Alex Mynářová.

Je manželkou hradního kancléře, ale je také matkou dvou synů, z nichž jeden se narodil předčasně. Právě to i osobní tragédie ji přiměly přemýšlet o pomoci a našla cestu – spojila příjemné s užitečným. Jací muži Alex Mynářovou ve skutečnosti fascinují?

„Určitě mi neimponují muži, kteří stráví v koupelně více času než žena a jen dbají na to, aby měli vyrýsované svaly. Ale spíš řeším, jestli na muže je spolehnutí. Jestli je pracovitý, charismatický, inteligentní. Imponují mi muži se smyslem pro humor.

Takový je prý její manžel, hradní kancléř Vratislav Mynář. Prý ho za sedm let společného života zná dokonale, rozhodně lépe než ti, kteří jej znají jen z mediálního prostředí. Život s jedním z nejkontroverznějších mužů u nás je prý pestrý.

„Je hezký. Tedy část je hezká, ta soukromá. Teď zažíváme jedno z nejhezčích období, protože máme dvě malé děti, takže si to užíváme. A manžel tím, jak děti měl relativně později, počkal si na to, tak si to užívá o to více. A pak je tady ta druhá část, ta veřejná, kdy samozřejmě řešíme spolu různé jeho, řekněme kauzy. Manžel je pod drobnohledem médií, tak to je méně příjemné, ale je to nevyhnutelné,“ říká jeho manželka Alex.

I dnes po tom všem by si prý Vratislava Mynáře vzala, a to právě s plným vědomím toho, co má za sebou. „S tím, co jsme spolu prožili, jak se k určitým věcem postavil, jak je řešil a jak mě podržel, když jsem potřebovala.“

Kvůli vztahu s Mynářem musela před lety opustit místo moderátorky České televize, protože šlo prý o střet zájmů. Jako křivdu to dnes necítí. Prý to uzavřela. Pak působila i na soukromé televizi Barrandov. Z té ale odešla v jistý moment.

„Doba, kdy jsem tam byla, byla moc fajn… Pak se z ní stala televize jednoho muže a i kdyby byl ten jeden muž super, úžasný, skvělý moderátor, tak zkrátka nikdo nevydržíme se koukat na jednoho člověka. A ta televize šla prostě tam, kam já jsem jít nechtěla,“ svěřila se Mynářová.

Jiné nabídky do médií prý pak nějakou dobu nebyly, už s ohledem na „punc“ manželky hradního kancléře. Počítala však s tím, že se do médií vrátí. A prý se už dokonce vrátila, prozradila tajemně.

„Chystám se a už jsem se tak trochu vrátila do médií. Ale my nesmíme ani naznačovat. Je to rozhlasové médium. Nemůžu ale zatím nic říct, ani naznačovat… Ale já myslím, že se to posluchači včas dozví, až to bude aktuální,“ podotkla.

Užívá si ale i mateřskou roli, a to přesto, že prožila velkou osobní tragédii, když přišla o dítě. Pak žila s velkým strachem před druhým porodem. Proč a jak se rozhodla pomáhat? Jaký je její manžel doma? Co by o něm podle jejího názoru měli lidé vědět? Kdy spí s mobilem u ucha a čím ji rozplakal Miloš Zeman? Na to Alex Mynářová odpověděla ve velmi upřímném a otevřeném rozhovoru.

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve