Král kutilů Přemek Podlaha: Jaké měl trápení v rodině? Vydědil syna, vyštípal kolegyni, ta pak zemřela!

 Celebrity 
29. prosince 2014 05:11 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
I když vydělával miliony korun ročně, šťastný nebyl! archiv
Patřil k pořadům o kutilství a zahrádkaření jako málokdo a teď zemřel. Přemek Podlaha (+75) odešle po těžkém zápase s rakovinou. Jeho Receptář prima nápadů byl jedním z nejsledovanějších pořadů jak před Revolucí, tak i po ni. I když původně straník, po Sametovém převratu se mu dařilo dál. Z Československé a později České televize odešel a přešel na komerční stanici. I když vydělával miliony korun ročně, šťastný nebyl!

Půl života měl trápení se svým synem Pavlem (44). Toho dokonce vydědil a neznal se k němu. Komunikoval jen se svou dcerou, které věnoval i chalupu u Volyně na Strakonicku, kam rád jezdil a tolik ji miloval. Ve svém synovi se viděl, dokonce mu koupil hotel Ostrovec ve Volyni. Syn se dal údajně na alkohol, automaty, později měl dluhy a o luxusní hotel přišel. Podlaha i jeho životní partnerka Kateřina Kalendová nechtěli Pavla nikdy vidět!

„Nemám syna. Tedy mám, ale nevím o něm a ani snad vědět nechci,“ říkal mezi přáteli slavný „kozlík šikula“, jak mu lidé z branže přezdívali – Přemek Podlaha.

Poté, co si postavil v Ládví u Prahy vilu a na jeho pozemku byl nalezen zavražděný Ukrajinec, byla nezdárnost syna pro slavného moderátora a dramaturga velká rána.

„Přemek se v synovi viděl, chtěl mu nechat chalupu, koupil hotel a myslel si, že po něm Pavel převezme žezlo, že bude mít vztah ke kutilství. Bohužel se tak nestalo. Přemek byl dost na peníze, ale co se rodiny týkalo, pro tu by dýchal. Snažil se synovi pomoct, leč marně,“ svěřila se VIPstory.cz blízká známá rodiny.

Zda přijde syn na pohřeb svého otce, a zda vůbec už ví, že mu táta na věky odešel, není jasné. Žije prý kdesi v příbramských lesích v opuštěné hájovně a žije takzvaně „v souladu s přírodou“. Lidé ho prý zklamali…, říkal občas Pavel Podlaha.

Podlaha neměl na růžích ustláno ale ani jako televizní hvězda. Před lety mu mnozí vyčítali, že byl moc pod pantoflem. Před sedmi lety totiž zemřel v pouhých 37 letech moderátorka Šárka Tomanová, která s nim začala na Primě uvádět nový Receptář. Jenže, když se dožadovala vyššího honoráře a sledovanost pořadu stoupala, zasáhla Podlahova partnerka Kateřina Kalendová a zlí jazykové tvrdí, že Šárku „na příkaz své družky“ vyštípala.

„Ta barbína mi nebude kazit můj pořad, mám nějakou koncepci a ona do ní nezapadá,“ říkal prý často v televizních kruzích. Jenže slova nebyla z jeho hlavy. Prý ho, podle Podlahova okolí, velmi ovlivnila právě Kalendová. Ta chtěla s Přemkem zářit v televizi, jako se jí to dařilo, ještě v době, kdy Podlaha uvádět pořad na veřejnoprávní televizi.

Šárka Tomanová neunesla náhlý vyhazov z televize, uchýlila se k alkoholu. Dokonce si pod vlivem sedla za volant a policie ji chytila. Zhroutil se jí svět a následně zemřela na selhání organismu. Podlaha nechtěl tehdy smrt své krásné kolegyně komentovat. Jedno mu to prý ale nebylo. Podle některých svědků si to dost často i vyčítal. Doma o ní ale mluvit nesměl. „Říká se o mrtvých jen dobře, Přemek Podlaha byl profík, ale jinak hodně tvrdý byznysmen. A bohužel smrt Šárky Tomanové byla tak trošičku „jeho vina“. Původně o kolegyni mluvil hezky, když zasáhla jeho partnerka Kalendová, otočil. Snad mu to ten nahoře odpustí,“ dodal jeden z pracovníků televize, který s oběma jeden čas Receptář natáčel.

Pohřeb slavného kutila bude 2. ledna ve strašnické obřadní síni.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008