Heidi Janků nezapomněla na chlapa svého života. K jeho narozeninám poslala vzkaz

 Celebrity 
14. května 2020 16:20 / René Černý
  0
📷
8 fotografií v galerii
Heidi Janků na svého muže Ivo Pavlíka myslí denně Archiv H. Janků
Letos v srpnu uplynou už tři roky, kdy zpěvačka Heidi Janků zažila jeden z nejhorších dnů svého života, během něhož náhle zemřel její manžel, manažer a muzikant Ivo Pavlík. Teď, když by slavil 87. narozeniny, na něj rozhodně nezapomněla.

Heidi pojilo s Ivo Pavlíkem pracovní i vztahové partnerství, které trvalo přes 35 let. O to větší rána byla, když srdce jejího manžela vypovědělo službu. Přitom pár měsíců předtím prožila šok, kdy náhle zemřela na to samé její kamarádka, bývalá Ivova žena, zpěvačka Věra Špinarová.

Měsíce trvalo, než Heidi dokázala o všem mluvit, aniž by se nerozplakala. Vše zahojí čas, a i tuhle ránu částečně zacelil. Není ale dne, aby zpěvačka na svého milovaného muže nemyslela. Už proto, že urna s jeho ostatky je uložena na její zahradě. 

"S tebou mě baví svět! Ivo by dnes oslavil 87. narozeniny. Myslím, že v této náhubkové době by ani žádnou oslavu nechtěl. Tak si na něj vzpomeňte vy, co jste ho znali a měli ho rádi. Já na něj vzpomínám každý den. Děkuji," napsala Janků na svůj profil na sociální síti a přidala společnou fotku. 

Ač je dělil 30letý věkový rozdíl, neskutečně si rozuměli. "S Ivošem nebyla nikdy nuda. Energii, humor a hlavně profesionalitu by mu mohli závidět leckteří o generaci či dvě mladší chlapi. Kdo ho znal, tak ví," svěřila se Heidi Janků.

Už druhým rokem jí dělá společnost její věrný přítel, knírač Eda, který s ní i cestuje a občas se objeví i na jevišti. Heidi se tak díky němu opět daří usmívat se. 

Se svým nevlastní synem Adamem Pavlíkem, který před třemi lety během pěti pěsíců ztratil mámu i tátu, založila novou kapelu HeidiBand. Té se velmi daří a až to koronavirová situace zase dovolí, vydají se opět za fanoušky. Heidi přiznává, že vždy, když zpívá, věnuje jednu písničku tajně právě Ivovi. "Je se mnou pořád a vždycky to tak bude," říká zpěvačka, která i přesto, že se jí blíží pomalu šedesátka, vypadá skvěle. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod