Nenávist mezi Gottovou a její zachránkyní zpěvačkou Rezkovou. Gottová se jí nehezky odvděčila

 Celebrity 
07. května 2020 19:45 / René Černý
  0
📷
7 fotografií v galerii
Šárka Rezková je z chování Dominiky Gottové prý hodně zklamaná Archiv, Facebook
Zpěvačka Šárka Rezková, bývalá manželka hudebníka Jiřího Brabce, který kdysi spáchal sebevraždu, zažila další hořké životní zklamání. Se svým dnes už bývalým partnerem Miroslavem Kolodziejem se snažili maximálně pomoct Dominice Gottové. Nabídli jí azyl ve svém domě u Mníšku pod Brdy a starali se o ni. Ona se jim prý za to velmi nehezky odvděčila.

Nejstarší dcera našeho nejslavnějšího zpěváka Karla Gotta, který zemřel loni v říjnu, prý zklamala všechny, zvláště pak ty, kteří jí nejvíce pomohli. Třeba zpěvačku Šárku Rezkovou a jejího bývalého partnera. Gottová prý může dokonce i za to, že se před pár týdny rozešli. Navíc má Gottová prý stále velký problém s alkoholem, ale na veřejnosti tvrdí, že to překonala. 

Když se Gottová vrátila zpět z Finska, kde žila se svých psychicky nemocným manželem, hudebníkem Timem Tolkkim, byla bez peněz, bez bydlení. "Byla na dně a my jsme jí s Šárkou nabídli pomocnou ruku. Netušili jsme, co nás čeká. Je to ale nevděčná a vypočítavá mrcha," nechal se Kolodziej slyšet v jednom z rozhovorů s tím, že už Dominiku Gottovou nechce nikdy vidět. 

Když bydlela v jejich domě, hodně prý pila, kouřila, brala prášky a dokonce jí chodili kontrolovat, když spala, jestli dýchá. Málem jim pak prý podpálila dům, když usnula se zapálenou cigaretou. 

Zpěvačka Šárka Rezková, kterou pobyt Gottové u nich stál i její vztah s partnerem Mirkem, protože se kvůli ní často hádali, dokonce teď vydala na sociální síti vyjádření, které hovoří za vše a je jasné, že na Dominiku má svůj názor, který se už asi nezmění.

"Moji milí přátelé, moc vás zdravím. Chci vám poděkovat za podporu. To co se kolem mě děje je příšerné. Nikdy jsem se do této situace nechtěla dostat, ale stalo se. Čím víc se člověk brání, tím víc se do toho všeho namočí. Jako rodina, držíme při sobě. Dokonce můj bývalý partner se mě zastal, ale jede si po své ose i co se týká tisku. To já nedokážu zastavit. Má s tou osobou, které jsme poskytli přístřeší, špatné zkušenosti. Poučení do budoucna pro mě. Pro celou mou rodinu. Jsem ráda za to, že mám při sobě své syny. Otíka, Fildu i Mínka," napsala Šárka Rezková.

"Tou osobou" myslela právě Dominiku Gottovou. Nejprve velká snaha jí pomoct, pak velké a hořké zklamání. "Měla jsem potřebu vám toto napsat. Vy, kteří mě znáte osobně, si uděláte obrázek sami a vy, kteří jste mými virtuál přáteli, tak si obrázek musíte dotvořit sami. Jsou dny, kdy to stojí za starou belu. Fajn dny. Vaše Šárka," napsala taky Rezková a přidala dvě fotky se svými dvěma syny.

„Skončí špatně. Nebude to ale druhá Iveta. Buď se uchlastá, nebo předávkuje. Jednoho dne to tělo řekne dost! Takhle skončí, o tom jsem přesvědčen,“ míní Kolodziej, který v domě se Šárkou stále bydlí, ale v hostinském pokoji, než si prý něco najde. 

Gottová svou donedávna kamarádku a záchrannou duši nařkla, že je partnerovi nevěrná, že si našla romského partnera na severu Čech. To ale Rezková popřela, stejně jako její bývalý přítel s tím, že onen muž je podnikatel a pouze Šárčin kamarád.

Dominika Gottová si v posledních měsících zvykla na velkou publicitu a přestože po svém návratu z Finska tvrdila, že zásadně neposkytuje rozhovory, pak jich rozdala desítky a vždy jí těšilo, jaký je o ni zájem. Dokonce brala peníze za to, že se jako "celebrita" objevila na některých akcích. Momentálně prý pracuje externě jako produkční v jednom rádiu. Do své práce do pražského obchodního centra se bude moct vrátit po neděli, až velké obchody znovu otevřou. 

Vloni zesnulý Mistr Karel Gott by se asi divil, jak jeho nejstarší dcera plní slib, který mu před smrtí dala. Že přestane pít, bude se léčit a hlavně, že si uspořádá svůj život. Několik let byl totiž zásadně proti, aby žila s muzikanetem Tolkkim, který trpěl psychickými problémy a kvůli kterému i ona sama spadla do depresí, prášků a alkoholu. 

"Nedala si říct, Karel z toho byl dost smutný. Říkal ale, že je to její život a že ona se prostě musí spálit. Asi nečekal, že se nepoučí a bude se chovat takhle. Měla by se srovnat. Zatímco její táta něco dokázal, uměl, a proto byl obdivován, ona s ním má společného jen to, že je jeho dcera, prostě že je Gottová... ," dodal Gottův blízký a dlouholetý kamarád.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod