Krásná Tereza Kostková se pochlubila novým přírůstkem do rodiny

 Celebrity 
30. dubna 2020 15:20 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tereza si pořídila rozkošné štěnátko Facebook
Je známé, že Tereza Nvotová Kostková se o svůj osobní život příliš nedělí. Nyní se ale pochlubila novým přírůstkem do rodiny – čtyřměsíčním hladkosrstým stafordšírským bulteriérem jménem Boomer. Pejska vybral syn Toník, pro kterého to je první vysněný pes, kdežto Tereza s manželem Jakubem už za sebou mají řadu zkušeností se psími miláčky.

Tereza Nvotová Kostková své nové chlupaté dítě zbožňuje a chce ho hýčkat. Proto se s Toníkem vydali obhlédnout, co takové štěňátko potřebuje, zároveň Tereza nového miláčka představila veřejnosti. Mazlivý a přítulný Boomer sice začíná s tréninkem, ale pořád je to ještě štěně, které všechny hračky rozkouše. „Pejskovi se teď věnuji opravdu hodně. Začal chodit na Dog Racing, což je výborná věc. Trénujeme ho spolu s odborníky na výcvik hrou. Baví nás to všechny. Se psí poradkyní se radím ohledně konkrétních specifik naší profese, aby třeba vydržel na místě delší dobu,“ řekla Tereza Nvotová Kostková.

„Mít krom hada také psa si přál Toník už dávno. Jen já jsem to měla svázané s možností domečku a zahrady. Když se tak stalo, bylo slovo ‚pejsek‘ opět nejfrekventovanější, a protože podmínka zahrady byla splněna, začalo se hledat. Rasa je náhoda. Úplně obyčejně se nám líbil,“ popsala Tereza, jak k pejskovi přišli. Boomer je pes s rodokmenem, i když sám papíry nemá. „Je to rozkošné štěňátko. Všichni jsme se shodli a po první nezávazné návštěvě byla naše srdce již zavázána. Měli jsme samozřejmě nějakou představu o velikosti. Takže po té, co se nám Boomer na fotce líbil, jsem googlila, jak bude vypadat velký a ono to úplně zapadalo do představy. Bylo jasno,“ usmívá se Tereza Nvotová Kostková.

V obchodě byl Boomer jako v sedmém nebi, dokonce si pro sebe vybral několik hraček. Aby byl za fešáka, syn Tonda vybral obojek a vodítko stejné barvy a panička mu pořídila pelech. Letní měsíce se blíží rychlostí blesku, procházek bude hodně, a proto si Tereza pro Boomera nechala v obchodě vygravírovat psí známku se jménem a číslem, kdyby se náhodou zaběhl. Sice stafordšírský bulteriér není nebezpečný, ba právě naopak, ovšem někteří si mohou myslet něco jiného. „U pejskařů obecně je to velmi oblíbená rasa. Vědí, že je označován jako dětská chůvička, je mazlivý a přítulný. Jak někdo pronese ‚bojový pes, ten žere lidi‘, je jasné, že dotyčný jde po nějaké všeobecné a ne úplně fundované informaci. Bojové plemeno nerovná se vlk. A že potřebuje trénink a výcvik, je jedině dobře,“ vysvětlila Tereza. 

I když je v některých zaměstnáních pracovní tempo v těchto dnech volnější, Tereza pracuje naplno. Až bude jezdit na zájezdy s divadlem, pejska pohlídá syn. „Na zájezdy jezdím večer, a to je doma Toník. Pokud by opravdu nebyl nikdo doma a jiná možnost nebyla, vezmu Boomera s sebou. Ale psss, kolegům to ještě neříkejte. Jinak pracovně mi zůstal Rozhlas, tak každý den kromě středy vysílám. Od července se snad rozjede seriál a divadlo,“ řekla Tereza Nvotová Kostková ke svému budoucímu pracovnímu programu.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve