Tenhle chlap ničil život Bartošové i Kuklové, jiná je s ním prý šťastná?!

 Celebrity 
27. května 2015 04:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Andrea Pomeje pěje na svého manžela až neskutečné ódy... Že by se zkrachovalý producent změnil? archiv
Bývalý producent Jiří Pomeje patří mezi chlapy, které se nechají vydržovat ženou. A to doslova! Zatímco jeho bývalá žena Michaela Kuklová za něj platila dluhy a skončila psychicky na dně a jeho druhá žena Iveta Bartošová o něm prohlašovala, že ji jen využívá, jeho třetí žena Andrea pěje chvály. Je slepá, nebo se on změnil?

Michaela Kuklová řadu let Jiřího Pomeje, kterého různí bývalí kolegové a známí nazývají sedmilhářem z Nemanic, kryla a obhajovala. Když už to dál nešlo, sama prozradila, že si užila své a psychicky i materiálně ji dostal na úplné dno. Zpěvačka Iveta Bartošová, s kterou měl velkolepou svatbu na pohádkové Hluboké ho nejdříve šíleně milovala, pak po něm údajně metala nádobí, nože a vykřikovala, že je zloděj, lhář a podvodník.

On sám po roce vztahu s Bartošové o ni prohlašoval, že je alkoholička a blázen. Manželství ztroskotalo. Pomeje přišel i o svého mecenáše, podnikatele Pavla Páska, který ho nechal vyhodit z bytu, které mu patřil. A až když poznal svou třetí ženu Andreu, usadil se a mají spolu dceru Annu.

Zatímco ona pracuje a vydělává peníze a živí tak jejich společné dítě a i samotného Pomeje, on je "žena v domácnosti", je na mateřské a stará se o rodinu.

"Kdyby Jirka nebyl můj manžel, chtěla bych ho aspoň za nejlepšího přítele. Je úžasný," prohlašuje Andrea Pomeje Ta prý ze začátku vůbec netušila, s kým chodí. Prý si snad myslela, že s Danielem Hůlkou. Otázkou je, zda je to pravda, nebo Andrea byla tak mimo informace, že to netušila.

Zatímco jeho předešlé ženy po pár letech soužití na něm nenechali nit suchou a Michaela Kuklová dokonce jeho dluhy sama platila, jeho třetí žena o něm hovoří skoro jako o bohu. Že by se věčně ulhaný a slibující Jiří vážně tak změnil? Nebo si ho jeho manželka takhle vybájila?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008