Arogantní podnikatelka a kšeftařka s rouškami Nela Slováková dostala strach a začala se omlouvat

 Celebrity 
08. května 2020 07:13 / René Černý
  0
📷
5 fotografií v galerii
Arogantní vítězka reality show Hotel Paradise Nela Slováková  Instagram
Nehorázné kšefty s předraženými rouškami, zfalšovaný dokument z Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, nadávky podvedeným zákazníkům na sociálních sítích, arogance, to vše provází už nějaký ten týden někdejší výherkyni reality show Hotel Paradise a brněnskou podnikatelku Nelu Slovákovou. Ona sama se nejspíš drží toho, že tržní ekonomika je od slovního spojení - trhni, co můžeš.

Až tisíce podvedených zákaznic a zákazníků se „speciálními rouškami“ a jedinečnou dezinfekcí. To všechno bez certifikátů. Arogantní brněnská podnikatelka má z ostudy kabát.

Během pár týdnů se dočkala mnoha hrozeb žalobami a medializace, a to vše ji nejspíš přinutilo, aby si posypala hlavu popelem, začala se omlouvat a dokonce její „firma“ vracet peníze. Alespoň to tvrdí.

Jenže doposud lidem na sociálních sítích nadávala a vysmívala se jim. Ženám i matkám na mateřské se posmívala, jak jsou tlusté a že jí závidí její dokonalý zadeček. Jaké jsou chudinky a jak ona si jde dát Möet a podobně… Aroganci, s jakou už roky vystupuje, by mohla snad i vyučovat. Pokud si nespokojení klienti stěžovali, že roušky či jiné zboží, které firma Nely Slovákové nabízí, jsou nekvalitní, špatně zabalené, špinavé a podobně, tvrdě narazili. 

Ke všemu Slováková často prodávala zboží bez DPH a peníze si nechávala posílat na jiné účty, než které souvisí s její firmou. Podvedených, ale i hodně naštvaných lidí jsou tisíce – nejméně 11 000 lidí. Sama ve své videozpovědi přiznala, že vyřídili s firmou na 11 000 emailů a vraceli peníze.

Protože mnoha lidem došla trpělivost, někteří dokonce podali trestní oznámení, jiní přes právníky chystají žaloby, musela vzít „slečna arogance“ zpátečku. I když jistě nerada! Ono je rozdíl, když někoho chce žalovat jeden člověk a když celý zástup. A tak asi pseudopodnikatelce došlo, jaké to může mít následky.

„Až do dnešního rána jsem se snažila ukázat i druhou stránku věci, nebo sebe sama trošku obhájit, protože máte jen pohled z jedné strany, která je z 99 procent lživá. Samozřejmě, že jsem ve svým životě udělala spoustu chyb ve svým podnikání, co se týká různých, svým způsobem arogantních komunikací se zákazníkama. I přesto všechno mě ta soda, kterou tady dostávám, moc posunula a strašně moc mě naučila asertivnímu chování. Občas samozřejmě arogantní jsem a budu do budoucna, taková já už jednoduše jsem. Nicméně od týhle chvíle nedostanete ode mě ani jedno vyjádření a ani jednu obranu na moji osobu, protože to dělat nechci a nemám to zapotřebí,“ říká ve své videozpovědi, kterou umístila na Instagram.

„Ke screenum, které jste mi posílali, bych chtěla říct, že nemusí být všechno tak, jak se zdá. Jak jsem říkala, nevěřte všemu, co vidíte a každá mince má dvě stránky… A momentálně je pro mě důležitý se zase na sto procent věnovat neonkám, které tu jsou asi sedm nebo osm let, a věnovat se tomu, co dává smysl a dělá mě a moji rodinu šťastnými,“ snaží se působit vyrovnaně ta, kterou má téměř celý národ za podvodnici století.

Nela své sledující na instagramu ujišťuje, že peníze vrací, a to údajně na číslo účtu, ze kterého od zákazníků přišly. „Píše nám spousta z vás, kteří penízky máte mít vrácené, že vám ještě nepřišly. Vracíme na účet, odkud byla platba provedena. A informace vám přišly do mailu a mohly spadnout do spamu, tak si to zkontrolujte. A pokud opravdu penízky nepřišly, teďka pošlete screen, kde je vidět částka, datum a číslo účtu…,“ dodává Slováková.

Pokud ale dojde na trestní oznámení a na žaloby ze strany oklamaných klientů, to, že se snaží průšvih řešit, může pro ni znamenat maximálně polehčující okolnost. Ale rozhodně to nezabrání tomu, aby se z toho úplně vykroutila. Pokud se navíc na podivné podnikání její firmy podívá pořádně i finanční úřad, asi bude mít Slováková pořádný problém. 

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod