Smrt Čestmíra Řandy jeho bývalky nemrzí. Dělal jim ze života peklo

 Celebrity 
12. května 2020 11:11 / René Černý
  1
📷
9 fotografií v galerii
Čestmír Řanda ml. zemřel náhle ve věku nedožitých 61 let Facebook
Pouhé čtyři dny před svými 61. narozeninami zemřel náhle v bytě u své přítelkyně v Liberci herec a scénograf, a také věčný průšvihář Čestmír Řanda mladší. Syn slavného českého herce Čestmíra Řandy st. Bývalky právě zesnulého umělce ale neteskní, dělal jim totiž ze života peklo a ony ho tak vymazaly ze svých životů.

V pondělí odpoledne Čestmír Řanda mladší zemřel náhle. Stalo se tak v bytě jeho současné partnerky Michaely Kryčfalušyové. Se svou dcerou jej našla ležet bezvládně na zemi. Byl celý bílý a nedýchal. Přivovaly záchranku. "Snažili se ho rozdýchat, ale marně. Byl konec. Co bylo příčinou, určí až pitva, ale asi šlo o srdeční kolaps," uvedl jeho kamarád, moderátor Slávek Boura, kterého doplnil také spisovatel Jan Bauer.

Právě oni přinesli na Facebooku zprávu o skonu herce a věčného průšviháře, který měl řadu let problém se ženami. Svými ženami. Ty nejprve miloval, pak nenáviděl a dost negentlemansky o nich hovořil. Ať šlo o herečku Reginu Řandovou, s níž měl syna Čestmíra Řandu nejmladšího, moderátorku Tinu Pletánkovou nebo zpěvačku Terezu Sloukovou. 

"S tou měl taky syna, Kristiána. Narodil se jim v roce 2012. Byla to velká láska, a pak jí v podstatě dělal to samé, co jiným. Kromě toho nejen Regině, ale také jí vyhrožoval, že jí vezme syna, choval se k ní hnusně, neplatil alimenty. Česťa byl prostě průšvihář a divnej patron," prozradil jeden z jeho kamarádů z branže.

"Bylo to peklo, ale jsem ráda, že je to za námi. Nechci se k tomu vracet. Když bylo našemu synovi Čestmírovi osmnáct, nechala jsem ho, ať se sám rozhodne, zda se s otcem bude vídat. Řadu let se nevídali, Česťa nechtěl, protože táta mu za ta léta dlužil alimenty. Ani se nedivím...," prozradila před časem herečka a dabérka Regina Řandová, která si se svým ex užila krušné chvíle.

Stejné to měla i moderátorka a bývalá televizní rosnička Tina Pletánková. O té se vyjadřoval jako o své velké lásce, nakonec ji i přes média urážel, dělal z ní blázna a choval se prý dost odporně. 

"O mrtvých jen dobře. Čestmír byl divnej pavouk, ale byli jsme kamarádi a já proti němu nemůžu říct křivého slova. Jeho smrt je šok," reagoval moderátor Slávek Boura. 

Čestmír Řanda mladší, který byl synem slavného otce, jenž hrál v desítkách filmů a zemřel v roce 1986, byl i dvakrát ve vězení. Právě kvůli alimentům a porušení soudem udělené podmínky.

"Jeho tatínek byl prý úžasný člověk. Neměli jsme šanci se potkat. Všichni mi ale říkali, kdo ho znali, že kdybychom se potkali, určitě bychom si rozuměli. Z toho, co jeho syn dělal a jak se choval, by ale asi pan Řanda radost neměl," dodala jeho snacha Regina Řandová, kterou neměl šanci poznat. 

Ke smrti svého bývalého se nechce vyjadřovat, stejně jako jeho další ex partnerky. Raději by prý na život s ním zapomněly. 

Co přesně bylo příčinou smrti Řandy ml., určí až pitva. Není vyloučeno, že šlo o stejnou diagnózu, jako u jeho otce, tedy o infarkt. Občas si prý dal skleničku, a taky kouřil. "Není pravda, že byl abstinent a nekuřák, jak se někde objevilo. Nežil zrovna zdravým životním stylem a asi i na doktory dost kašlal. Bůh ví, co ho skolilo," dodal další z jeho známých.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve