Nestyda Šimůnek prozradil své choutky. Při moderování mezi krásnými ženami si představoval jednu z nich nahou...

 Celebrity 
03. června 2014 05:03 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Na Mirka se ženy lepí jako vosy na med Foto: archiv Dagmar Jihlavcové
Už dávno víme, že Miroslav Šimůnek není jen ten krásný a hodný princ z pohádky. Naopak když byl mladší, uměl to ve společnosti žen pěkně rozjet. Opačné pohlaví má prostě rád, ale raději mimo svou práci. Na vernisáži obrazů krásné malířky Dagmar Jihlavcové si totiž až moc živě připomněl, jak s ním půvabné dámy cloumají.

„Sice jsem dnes pracoval pro svou dobrou známou, ale bylo to pro mě chvílemi velmi těžké. O Dáše vím, že občas maluje své obrazy úplně nahá a v jednu chvíli jsem si to začal představovat a bál jsem se, abych se nezakoktal,” řekl Šimůnek celý orosený. (No, jsou i horší věci než se při představě zakoktat...)

Dagmar je ovšem nejen talentovaná, ale její přístup je sám o sobě zajímavý. Rozhodla se tisknout své obrazy na látky a šít z nich oděvy. Na vernisáži představila některé své modely a jeden z nich oblékla i Míša Sejnová. „Jsem z toho nápadu nadšená. Mám sice svou oblíbenou značku oblečení, ale když někde na akci potkám ženu třeba se stejnými kalhotami, nejsem dvakrát nadšená. Takhle vím, že mám originál a to se mi líbí,” komentovala nadšeně herečka.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve