Princ Williame shání spojence ve Vietnamu!

 Celebrity 
26. listopadu 2016 03:40 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Prince Williama velmi trápí osud divokých zvířat lovených kvůli slonovině nebo kůži! archiv
Britský princ William jde v šlépějích své matky princezny Diany. Dal se na charitu a chce pomáhat. A taky to dělá. Nyní se účastní mezinárodní konference k nelegálnímu obchodu s divokými zvířaty.

Williame chce zachraňovat divoká zvířata a spojence hledá v Asii. Dokonce i ve Vietnamu. Právě v jihvýchodní Asii je po slonovině a rohovině poptávka,  pytláci proto vybíjejí ohrožené druhy zvířat.

Dvoudenní konference v Hanoji se zaměří na ochranu slonů, nosorožců a dalších druhů divokých zvířat, kterým podle ochránců přírody hrozí vyhynutí. Zástupce britské královské rodiny věří, že Vietnam může stát v popředí boje za zachování divoké zvěře ve světě.

William, který je po svém otci Charlesovi druhým v pořadí následníků britského trůnu, je předsedou sdružení United for Wildlife, které bojuje za zachování divokých zvířat.

Loni William navštívil Čínu, která patří k zemím s největší poptávkou po slonovině. Kvůli vysoké ceně sloních klů pytláci africké chobotnatce vybíjejí. A britský princ nyní řeší, jak tomu zabránit, nebo alespoň eliminovat. 

"Musíme to zastavit. Tohle nejde. Proboha, vždyť za pár desítek let se budeme na taková zvířata dívat jen na fotkách nebo na videu...," rozčílil se dobrosrdečný Williame. 

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008