Susan Boyle šokovala svět! Chce něco, co mít nemůže!

 Celebrity 
24. listopadu 2016 01:33 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Susan Boyle Susan Boyle
Zpěvačka Susan Boyle chce dítě. Velmi po něm touží. Jenže má problém, je jí 55 let. Šlo by ale o velké riziko. A navíc ona sama nemá partnera! Takře o dítěti si může nechat jen zdát.

K tomu všemu by se Susan musela vzdát své velké lásky, a tou je její kočka. Je prý žárlivá a nového člena rodiny by nepřijala.

Boyle by si mohla pořádat o adopci dítět, jenomže to není možné! ”Moc ráda bych adoptovala dítě, ale moje kočka by mohla žárlit. Nechci vidět, jak spolu bojují kočka a dítě. Je to něco, co možná udělám někdy později," svěřila Susan v rozhovoru.

Susan jde ale do sebe. Dokonce nedávno zhubla dvanáct kilo a s tímto úspěchem se chce pochlubit lékaři z Floridy, který ji kdysi pozval na rande a ona doufá, že by se o podobnou věc mohl pokusit znovu. Jméno doktora však neprozradila. 

"Nechci odhalovat jméno toho lékaře. V tuto chvíli to není nic vážného," dodala zpěvačka, která vydala nové album A Wonderful World.

Před třemi lety byl zpěvačce diagnostikován Aspergerův syndrom, který je mírnější podobou autismu. To jí alespoň prozatím brání v tom, aby vystupovala naživo. Susan je ráda, že lékaři přišli na to, co jí je a nemusí se dál stresovat. Sama měla v dětství problémy s učením a byla šikanována ostatními dětmi. ""Nyní lépe chápu, co je špatně, a cítím úlevu,” dodala.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve