Lucie Bílá: Konec kariéry?

 Celebrity 
24. listopadu 2016 04:51 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Bílá prožívala nejhorší období svého života! L. Fronk
Jedny z nejhorších dnů svého života prožívala před skoro třemi týdny Lucie Bílá. Kvůli nemoci musela přeložit své obří koncerty Fifty Fifty. Jak přiznala, bylo to pro ni obrovsky těžké. A dokonce uvažovala nad jedním krokem!

Bílá nemohla kvůli zánětu průdušek a hlasivek vystoupit, takže oba koncerty musely být přeložen na 8. ledna. Jak přiznala i v primáckém TOP Star magazínu, uvažovala o ledasčems 
 
„Já už mám takovou povahu. Mám postraumatický stav, je to 13 dní a já jsem cítila, že se mi třese celý svět. Poslat 20 tisíc lidí domů a projet si v hlavě jejich příběhy, cesty, zklamání. Já jsem myslela, že umřu. A nikdo neví, jak se člověk v tu chvíli cítí. Bojovala jsem do poslední chvilky, aby se to nemuselo zrušit,“ řekla Lucie Bílá.

Zpívání je pro Bílou vším, celým životem. Něco, bez čeho si neumí představit život. Takže je logické, ja se cítila. Dokonce chtěla seknout s kariérou!

Je to hrozně zvláštní a hodně dlouho mi bude trvat, než se z toho dám dohromady. Nechtěla jsem jít na jeviště, den předtím jsem si říkala: Ne, už nebudu zpívat, najdu si něco jinýho. Ale pak jsem si říkala, že nesmím být takový truhlík, že když jsem spadla z toho koně, tak na něj rychle musím nasednout znova,“ dodala odhodlaně Bílá, která zrušené koncerty přesunula na leden. ■

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve