Slavný český režisér nemá práci. Nikdo o mě nestojí, říká!

 Celebrity 
25. listopadu 2016 03:59 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiří Adamec o slušnou televizní práci nezavadí  archiv Prima
Má na kontě desítky inscenací, filmy, seriály i pořady. Přesto, že je veliký profesionál, v televizi o něj nikdo nestojí. Jiří Adamec se proto rozhodl, že aby nezahálel, vezme jinou práci! O jakou půjde?

Poté, co zrežíroval díla jako Sanitka 1 či Pojišťovna štěstí a další, o slušnou televizní práci nezavadí. Ne snad, že by trpěl nouzí. Peněz má dost, obří vilu na Hanspaulce, apartmán na Floridě, ale práce před kamerou mu chybí. "O režiséra- důchodce asi nikdo nestojí. Je tu nová, mladá krev," říká smutně Jiří Adamec.

Ten si nedávno posteskl, že o kvalitu, zkušenosti a profesionalitu moc nikdo nestojí. Že se hraje na kvantitu a ne na kvalitu.  "Teď budu dělat dvě muzikálové věci a řeším třetí. Uvidíme, zda to vyjde, ale je to taky hezká práce," svěřil se Adamec, který patřil k nejobsazovanějším filmařům a režisérům v televizi, včetě Novy.

"Zábava se moc nedělá, a když, jsou tam různé klaky, skupiny a podobně. Jirka je fajn, ale někteří si myslí, že je starý.... Jenomže je to škoda. Podívejte se, co za hrůzy televize plodí a jaké nesmysly se za šílené peníze točí. Je to v ČR opravdu hrozná škoda," dodal jeden z herců, kterému je líto, že se kvalitní režisér k práci nedostane. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47