Další zpěváci ruší koncerty! Co se děje? Dokonce i Petra Janů! A z čeho má strach?

 Celebrity 
26. listopadu 2016 02:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Petra Janů bude letos na Vánoce na chalupě! Vánoční koncert přehodila na leden! Profimedia
Trojnásobná Zlatá slavice a zpěvačka se silným hlasem, má strach! Co tak Petru Janů děsí? Jsou to letošní Vánoce. Po smrti manžela Michala Zelenky je trávila buď u moře, nebo s příbuznými. Letos poprvé bude na chalupě! Teď ale zrušila i Vánoční koncert. Co se děje?

Nejenom Lucie Bílá, ale i Petra Janů zrušila a přeložila Vánoční koncert z prosince na leden. "Moc jsem myslela na Lucku Bílou. Taky zpívám v horečkách, ale když to sedne na průdušky, nejde to. Aspoň si to lidi víc užijou," prozradila Janů s tím, že termín je 6. ledna v kostele Šimona a Judy v Praze.

Do Vánoc má zpěvačka pak ještě několik vystoupení a doufá, že vše zvládne. Vánoc samotných se ale bojí. Letos nebude ani na Maledivách ani v jiné exotice ale doma. Rrespektive na své jihočeské chalupě na Jindřichohradecku. 

Tam jí společnost budou dělat sousedé, kteří jsou jako její rodina. "Pak přijedou kamarádi a bude to fajn. Dokonce už nakupuju vánoční ozdoby," prozradila Janů, která po letech tak fakticky oslaví Vánoce.

Ještě 23. prosince večer by měla zpívat v Jeseníku, pak se přesune na chalupu a stráví tam čas až do ledna. 

Další, kdo musel přeložit Vánoční koncert jsou sestry Martha a Tena Elefteriadu. Měly mít na Lávce velkou akci 3. prosince. Kvůli operaci ruky klávesáka to bude taky až v lednu. 

Lucie Bílá přeložila před třemi týdny koncerty Fifty Fifty na 8. ledna. Zdá se, že leden 2017 bude měsícem koncertů samých hvězd. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít