Camillo, smrdíš! Zní z Buckinghamského paláce!

 Celebrity 
22. listopadu 2016 04:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Camilla Parker Bowlesová!  Camila Parker Bowwlosová
Velký a další skandál otřásá Velkou Británií! Po řadě průšvihů, které byla i královna Alžeta II. nucena řešit, je to už jen pověstný olej do ohně. Tentokrát jde opět o Camillu Parker Bowlesovou (69). Ta tam prý způsobila velký skandáll.

Nejenom alkoholické excesy, ale i další věci, které ji provázejí, ji mohou stát trůn, respektive místo vedle možného budoucího krále.

Manželku prince Charlese  totiž trápí chronické střevní potíže. Camilla Parker Bowlesová si svůj problém dobře uvědomuje, a zaznzělo ze zdroje z paláce, Camilla přiznala, že přestala pít pivo a dokonce se vzdala česneku, chilli a cibule.  

Britská královna má s Camillou problém! „Oba jsou velice zahanbeni, když se od Camilly ozývají nadýmavé zvuky v průběhu oficialit,“ řekl zdroj z královského paláce..i 

Kromě pachu vadí Charlesovi i další problém. A to je chování Alžběty II. "Vůči Parkar Bowlesové si královsna prý často stěžuje, že je Camilla občas smradlavější než její psí mazlíčci. Tenhle problém s jejími plyny znemožňuje normální partnerský život,“ prozradil informátor z paláce!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít