Tomu neuvěříte! Pawlowská s dcerou mají nový kšeft!

 Celebrity 
23. listopadu 2016 02:30 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Halina s dcerou Natálií jsou autorkami kolekce pro XL i XXL ženy! Albatros média
Halina Pawlowská není jen spisovatelka, scénáristka, moderátorka nebo herečka. Ale i módní návrhářka. Spolu se svou dcerou Natálií se vrhla na módu pro plnoštíhlé ženy. A sama sobě reklamou má už nyní mnoho zákaznic.

I když Halina tedy rozhodně není zrovna nejlépe oblokanou celebrity v českém šoubyznysu, své známé, ale i neznámé dokáže zcela jistě dobře obléct. Do jejích šatů, které vyrobila od velikosti XS po XXL, se obléklo hned několik slavných hereček. A v nich se všechny sešly na jejím křtu nové knihy.

Všechny do jedné stejně oblečené. Sešly se jak štíhlé, kterých bylo více, tak i plnoštíhlé umělkyně. Třeba Světlana Nálepková, Markéta Hrubešová, Jitka Asterová, Hana Gregorová, Palvla Tomicová nebo zpěvačky Jitka Zelenková nebo Petra Černocká.

Každá z nich ale zaplatila za šaty jinou částku. Autorka Halina je prodávala podle velikosti. „Pro boubelky stojí dva tisíce devět set, protože spotřebují víc látky. Křehotinky je mají za dva a půl,“ prozradila spisovatelka.

Křtu se zúčastnilo mnoho osobností, které Halině Pawlowské pogratulovali nejen k nové kolekci. Přišli třeba Ondřej Soukup s partnerkou Lucií Šoralovou, Michal Viewgh, Martin Dejdar, Jiří Pomeje, režisér Filip Renč Pavel Pásek, s nimiž má Pawlowská točit film, nebo třeba zpěvák Karel Štědrý s manželkou Evou.

Zdá se, že Halina našla další okruh své náplně a hlavně zdroj přímů. Přeci jen je velmi kreativní a i když vše dělá ráda, nic nedělá zadarmo. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47