Soudní rozhodnutí! Herec Bareš musí platit!

 Celebrity 
25. listopadu 2016 04:52 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Igor Bareš musí hodně pracovat, aby měl na alimenty! Archiv Prima
Soud se stal pro herce Igora Bareše noční můrou! Místo 12 tisíc bude muset platit 18 tisíc měsíčně na výživné pro dosud nezaopatřenou dceru, kterou má z předchozího vztahu! Rozhodl o tom soud!

Soud tak uznal žalobu matky 19leté dívky, která  studuje. Její matka usoudila podle Super.cz, že 12 tisíc korun je málo a herec musí přitlačit. Rozsudek zatím není pravomocný.

„Rozhodnutí soudu mi ještě nepřišlo, až přijde, budu se odvolávat. První instance v Blansku rozhodla tak, že bych měl platit 18 tisíc měsíčně,“ řekl herec, který má bohužel v poslední době s dcerou vztahy na bodu mrazu, pevně ale věří, že si k němu zase najde cestu. A dušuje se, že ji rozhodně kvůli nové rodině nijak nezanedbává.

„Už ta částka byla ale léta velmi vysoká, s tím se však nedalo nic dělat. Dokonce jsem ani soud nežádal o snížení výživného v době, kdy se mi změnila sociální situace a narodily se mi dvě děti. Měl bych na to patrně nárok,“ podotkl Igor Bareš.

Herec má totiž ještě dvě malé děti s manželkou, herečkou Antonií Talackovou a jediný stálý, jistý příjem z vinohradského divadla. Ten ale není nijak závratný a sotva pokryje alimenty na dospelou, leč nezaopatřenou dceru. Musí se tedy hodně otáčet.  

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47