Genzer bez peněz? Jiní jsou na tom hůř!

 Celebrity 
25. listopadu 2016 02:45 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Richard Genzer doufá v návrat Partičky a natáčení nových dílů! archiv Prima
Herec, tanečník a bavič Richard Genzer si stěžuje na "nedostatek peněz"! Zatímco bere honoráře, o kterých se některým smrtelníkům ani nesní, on je smutný. Pokud Prima nenasadí znovu recesistický pořad Partička, nebude se mít tak dobře!

Skoro padesátiletý showman je v nejistotě. Zvykl si na luxus a nadstandarní příjem. A v momentě, kdy by Prima nechtěla dělat nové díly Partičky, musel by se hodně uskrovnit.  

Právě na příjmu z televize byl Geňa hodně závislý. A mít a nemít statisíce měsíčně je veliký rozdíl. A nejen pro něj, ale i pro Michala Suchánka nebo Ondřeje Sokola! 

"Byl to pravidelný příjem a samozřejmě pociťuji, když není. Vlastně jsem momentálně tak chudý, že ani své partnerce nemůžu kupovat spodní prádlo a ona musí chodit bez něj. To, že ani já nemám spodní prádlo, nikoho nezajímá," povzdechl si smutně pro Blesk Genzer. 

Televize Partičku reprízuje, ale zda počítá s natáčením dalších dílů, není jasné. "Zatím jezdíme po republice, tak uvidíme, jak to dopadne," dodal Genzer.

Jsou na tom ale herci a jiní umělci daleko hůře. Zatímco on si zájezdy a dalšími představeími přijde na desítky tisíc měsíčně, některým musí stačit mnohem méně. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve