Dělá princ Williame z Kate totální blbku?

 Celebrity 
17. dubna 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Vztah Kate a Williama je prý nyní už spíš jen formalitou!  Archiv
Jedna velká krize panuje v Buckinghamském paláci mezi princem Williamem a vévodkyní Kate. Na veřejnosti se sice tváří jako dokonalý pár, ale v soukromí to pořádně vře. A rozhod, tak ten je stále na spadnutí

První problémy mezi Williamem a Kate se objevily už před časem. Šlo o výchovu dětí a další věci týkající se královské rodiny.  Jde i o to, že slavný pár spolu ani nežije po milostní stránce. 

Williame měl prožít románek se Sophie Taylor, se kterou byl  ve Švýcarsku na horách. S partou kamarádů s ní strávil pohodový oběd, kde to mezi dvojicí jiskřilo... A údajně to neskončilo jen oběděm. Podle Williama je oproti Kate energická a umí žít. Jeho žena, vévodkně je spíš unylá a nenabíjí ho energií. 

Kate ale dala Williamovi pořádnou čočku. Vyčetla mu, že se nestará o rodinu tak, jak se od něj očekává, a že ji pořádně ponížil. Žádnou radost z toho nemá ani babička Williama, královna Alžběta II. Ta údajně vnukovi pořádně domlouvá, aby se vzpamatoval. 

Jsou snad vztahy v královské rodiny prokleté? Nejprve Williamova matka Diana a jeho otec Charles. Po její smrti pak skončil i vztah Charlese a Camilly v troskách. A teď tohle? Jak to asi skončí...?

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod