Tahle kráska je dcerou známého exministra a je ve finál prestižní modelingové soutěže!

 Celebrity 
02. září 2016 03:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jana Tvrdíková s ostatními finalisty, kteří se mají šanci stát světovými jedničkami v modelingu!  Profimedia
Dostat se až do finále prestižní modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look je sen každé, modelky i té začínající. Takový sen se splnil Janě Tvrdíkové, mimochodem dceři bývalého ministra Jaroslava Tvrdíka. Rodiče tak mají být právo pyšní na svou krásnou a talentovanou dceru!

Je mladá, krásná a má velkou naději stát se světovou jedničkou. Tvrdíkova dcera je totiž velká fešanda a díky finále, které jako česká zástupkyně soutěže vyhrála, má nyní veliké možnosti.

Celkově se do finále dostala čtveřice nejlepších – dvě dívky a dva chlapci. Finále ale přineslo jedno překvapení navíc – ze soutěžících se rekrutovala ještě pátá vítězka, která bude ve světě soutěžit za Ukrajinu.

Na Ukrajině se národní finále soutěže už tři roky nekoná, a tak se Alina Dementieva, která s rodiči ze země odešla po vypuknutí vojenských konfliktů, přihlásila do castingu na Slovensku. Porota během finálového večera rozhodla, že jí udělí obdobný titul, jaký dostaly české a slovenské vítězky, a Alina tak bude moci reprezentovat Ukrajinu na světovém finále v Lisabonu.

Česká vítězka Jana Tvrdíková je dcerou exministra Jaroslava Tvrdíka. Sousední slovensko bude na finále reprezentovat Alica Niedelská.

Pro finalisty stylistka Maria Kohutik vybrala modely značek Vivienne Westwood a Versace. Za ambadorku projektu si letos pořadatelé soutěže vybrali úspěšnou českou modelku Zuzanu Stráskou.

Kromě Tvrdíkové a slovenské Niedelské se do finále dostal i Jakub Čeřovský a Robert Haborák. „Jsem moc ráda, že jsem se do finále dostala. V modelingu jsem začátečnice,“ prozradila krásná Jana, která měří 178 cm a má míry 80-62-86,5 cm.

Pravidelně cvičí a snaží se stravovat zdravě. „Někdy si dám kousek čokolády, ale jinak dodržuji kvalitní jídelníček,“ svěřila se Jana Tvrdíková, o které zcela jistě ještě hodně uslyšíme. A nejenom my v Česku, ale i ve světě!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve