Kdo to takhle koho osahává pod stolem? Známý moderátor a....?

 Celebrity 
03. června 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tohle jsou ruce dvou mladých a v šoubyznysu známých mužů! Profimedia
Dvě ruce propletené, jedna na stehně, ale žena to není. Známého českého moderátora pod stolem osahávala jiná ruka. Mužská! Jakby taky ne, když jsou partneři a dokonce registrovaní! Aleš Cibulka se stále těší velké zamilovanosti od svého dlouholetého partnera, herce a dabéra Michala Jagelky.

Oba partneři to dávají najevo a nestydí se za to. Jako například během otevření nové restaurace v Karlíně, kam oba dorazili. Podnik patří jejich známému, proto se rozhodli ho i s některými známými osobnostmi podpořit. Přišla třeba Dáda Patrasová, Miriam Kantorková, Marie Tomsová a další.

Cibulka, který skončil v televizi Barrandov a občas moderuje v Českém rozhlase, je evidentně odpočatý a plný energie. Nezahálí. "Chystám nějaké věci a projekty. Uvidíme, co bude dál...," řekl Aleš Cibulka, bez kterého se poslední tři roky soukromá televizní stanice skoro neobešla.

Pak se měl moderátor zhroutit z pracovního nasazení, a když se chtěl vrátit, zjistil, že moc není kam. Teď prý jedná s Českou televizí, kde dříve také působil. I kdyby nic jiného, doma má milujícího partnera, o kterého se může opřít, a to je pro Aleše asi to nejvíc!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod