Známou herečku vyrazili ze seriálu a ona neví proč!

 Celebrity 
01. června 2016 04:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Michaela Maurerová přišla o roli v pokračování seriálu První republika! archiv
Některé praktiky v českém šoubyznysu a u filmu jsou poněkud zvláštní. Například to, že roli máte a najednou ji nemáte. Přesně to se teď stalo herečce Michaele Maurerové, kterou kromě filmů či seriálů znají diváci i z cestovatelského magazínu Bedekr. Herečka je teď dost v šoku, protože přišla o práci v pokračování seriálu První republika!

Její postava byla bez udání důvodů vyškrtnutá ze scénáře historického seriálu. Maurerová přijde o statisíce, s nimiž už tak nějak počítala.

Před časem jí opustil kvůli nevěře její bohatý manžel a ona tak musí řešit i výchovu dvojčat. Její situace nebyla vždy růžová. Měla velmi složité období a až poslední dobou se jí začalo dařit, což jí těšilo. Teď přišla o zásadní roli.

"Nikdo mi nic neřekl, nikdo mi ani neoznámil, že bych v pokračování První republiky pokračovala. Původně měla ale roli slíbenou. Jenže herec míní a producent či režisér mění.

Ještě že má Míša Maurerová nekonečný seriál Ulice, do kterého se před časem po letech zase vrátila. Honoráře z natáčení jí alespoň pomohou ke slušnému živobytí.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve