Zemřela legendární zpěvačka Hana Zagorová. Včera v podvečer přitom bylo ještě její telefonní číslo online v aplikaci WhatsApp

 Celebrity 
26. srpna 2022 14:19 / Pavla Krejčí
  5
📷
2 fotografie v galerii
Zemřela Hana Zagorová Wikimedia Commons / Show Jana Krause, FTV Prima
Dnes český národ zasáhla smutná zpráva. Zemřela jedinečná zpěvačka Hana Zagorová. Příčina smrti není známá, hudební ikona se však dlouhodobě potýkala se zdravotními problémy. Její rodina a blízcí truchlí.

Česko zasáhla nečekaná zpráva. Zpěvačka Hana Zagorová dnes zemřela ve věku 75 let. Byla devítinásobnou Zlatou slavicí a díky svému jedinečnému hlasu se stala nezapomenutelnou. V hudebním světě zanechala nesmazatelnou stopu.

Ačkoliv přesná příčina smrti není známá, poslední roky se potýkala se zdravotními obtížemi. Její stav se zhoršil, když onemocněla nemocí covid-19. Zdravotní problémy ji provázely po celý život, trpěla totiž na onemocnění krve, kvůli kterému se jí nepodařilo mít děti.

Přezdívalo se jí Hanička Písnička a do srdcí českých občanů se zapsala mnoha hity, mezi které patří: Je naprosto nezbytné, Duhová víla, Biograf láska nebo Maluj zase obrázky. Za celý život dohromady nazpívala téměř tisíc písní. Kromě zpěvačky byla také textařkou, moderátorkou a herečkou.

Její smrt je pro všechny velkým šokem. Ještě nedávno vypadala Zagorová vitálně a nezdálo se, že by jí trápily vážné obtíže. Aleš Cibulka sdělil naší redakci inStory, že se zpěvačkou a jejím partnerem Štefanem Margitou ještě před pár týdny mluvil. Přes aplikaci WhatsApp mu zaslala audio zprávu, ve které působila naprosto v pořádku. Ještě včera v podvečer bylo zpěvaččino telefonní číslo v aplikaci WhatsApp online. Tuto informaci nám potvrdil moderátor pořadu Face To Face René Kekely. Její nečekané úmrtí je pro všechny velkým překvapením. 

Celebrity, které se o její smrti ihned dozvěděly, vyjádřily nesmírnou lítost. Kateřina Brožová, která se se Zagorovou léta přátelila, tomu nemohla uvěřit. Přiznala naší redakci, že se jí po této zprávě skoro zastavil dech.

Smutek ze smrti Zagorové vyjádřil i JUDr. Jan Adam, bývalý tajemník Karla Gotta, který se s Hankou a Štefanem dlouhá léta přátelil. Řekl nám, že je také v šoku a velice ho to mrzí.

Autorský článek

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod