Další série Policie Modrava se už točí! Ale co je tohle? Tomu neuvěříte!

 Celebrity 
01. června 2016 04:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Michal Holán, Jaroslava Stránská a Matěj Dadák, herci z Policie Modrava a jejich houbový poklad! Facebook
Tento týden začalo na Šumavě natáčení druhé série veleúspěšného seriálu Policie Modrava. Režisér Jaroslav Soukup se svým týmem a už dobře známými herci tak vytváří nové příběhy se Soňou Norisovou, Filipem Tomsou, Jaroslavem Satoranským, Michalem Holánem, Jaroslavou Stránskou a dalšími. Jenomže nás zaujalo, co se to děje v pauzách mezi natáčením. Tomu zkrátka neuvěříte.

Herci, když mají chvíli, projdou se kusem lesa a najdou tak neskutečnou nadílku hub, o které se nám ani nezdá. Kdo by to řekl, že už rostou. Ale ony rostou.

"Je to supeeeeeer, rostou. Našli jsme to u Sušice. Bylo to neuvěřitelný," svěřil se Michal Holán, který s kolegy herci nasbíral plnou bedýnku. Nenechali si to pro sebe, ale na smaženici dozajista pozvali celý štáb. Tolik hub a koncem května snad ještě nikdo nikde neviděl. Na Šumavě je to zkrátka asi jiné.

Ten nyní zápasí hlavně s počasím. Vedra střídají bouřky, přívalové deště, místy i kroupy. Oni i sám režisér Soukup věří, že příroda k nim bude milostivější a za tři měsíce v pohodě dalších osm dílů kriminálních příběhů natočí.

Diváci se budou moct těšit na zajímavé zápletky, romantickou přírodu i chvíle napětí, ale i humorné. Jen si budou muset počkat. Nové díly půjdou do televize až v příštím roce.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum