Obermaierové nedají pokoj! Příbuzní její kolegyně jí chtějí dohnat opravdu až k soudu!

 Celebrity 
31. května 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jaroslava Obermaierová možná skončí u soudu. I když prý sama nechápe proč!  archiv
Jaroslava Obermaierová asi nebude mít klid! Příbuzní v zimě zesnulé herečky Jarky Hanušové, známé z Kouzelníka nebo Slunce, sena, chtějí "Nyklovou" z Ulice hnát k soudu. Důvodem je prý nactiutrhání, kterého se Obermaierka podle nich dopustila!

Protože policie trestní oznámení, které podala rodina Hanušové smetla ze stolu, rozhodli se jít jinou cestou. Nevzdali to a věc předali právníkovi.

"Chceme, aby se paní Obermaierová za to, co řekla o naší mamince, veřejně omluvila. To minimálně," říkají děti zesnulé bývalé herečky, která na sklonku života přišla o obě nohy a měla vleklé zdravotní potíže.

Sama Obermaierová, která prohlásila, že si za to její kolegyně mohla sama, protože kdysi prý pila a podle ní nebyla žádnou velkou herečkou, nechápe, co po ní rodina chce.

"Já nevím, za co se mám omlouvat. Řekla jsem jen pravdu, kterou ví tolik lidí... Tečka," podotkla rázně Obermaierka, jenž je přesvědčena, že kdyby k soudu skutečně došlo, mnoho lidí potvrdí, jak to s Hanušovou bylo. To, že kdysi Hanušová hodně pila, je veřejným tajemstvím. Za to, jak dopadla, mohou dlouhodobé zdravotní potíže spojené i se špatnou životosprávou.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum