Slavní rodiče prošli s kočárkem Prahou. A padl i rekord!

 Celebrity 
01. června 2016 16:00 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Na akci S kočátkem Prahou vyrazila řada celebrit, třeba Iveta Vítová Lutovská S kočárkem Prahou
Slavné maminky s kočárky prošly Prahou. Ve Žlutých lázních se konal už 7. ročník akce S KOČÁRKEM PRAHOU. Letos poprvé akci se uskutečnil Slušný pochod, kdy se na 3,5 km dlouhou trasu podél Vltavy se vydala tisícovka maminek. Podporu happeningu, bojujícímu za toleranci a bezpečnost ve veřejném prostoru vyjádřilo na 5000 lidí a byl prolomen rekord v počtu kočárků na jednom místě, sešlo se jich 1264.

S kočárkem Prahou šly třeba slavné maminky, jako Iveta Vítová Lutovská, Andrea Kalivodová, Sandra Nováková, Míša Maurerová, Jana Bernášková, Kateřina Kristelová, Eva Decastelo, ale i tatínek Bořek Slezáček.

Aktivní rodiče s dětmi tak ovládli centrum Prahy a kromě účasti v pochodu na akci do Žlutých lázní směřovali i historickou tramvají a speciálně vypraveným parníkem. „O parník byl podle očekávání největší zájem, zdarma se svezlo takřka tisíc spokojených cestujících,“ sdělila nadšení z velkého počtu návštěvníků Olga Kunešová, zakladatelka iniciativy.

„Je to super nápad. Moc nás to baví a jsme rádi, že jsme to absolvovali,“ svěřila se VIPstory.cz moderátorka a herečka Eva Decastelo.

Nadšená byla i operní diva Andrea Kalivodová se svým manželem, nebo Míša Maurerová. „Je to pecka takhle vyrazit a podpořit dobrou věc,“ pochvalovala si herečka a moderátorka, která točí teď třeba cestopisný magazín Bedekr, který spolumoderuje s Petrem Rajchertem.

Zahanbit se nenechal ani Bořek Slezáček, který jako táta je podle mnohých žen velmi sexy.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum