Muzikálová hvězda a tolik koloušků! Už vím, co s nimi udělám!

 Celebrity 
31. května 2016 03:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Hanka Křížková v obležení svalnatých fešáků-finalistů Muže roku 2016 muzroku.cz
Zpěvačka a herečka Hanka Křížková oslaví příští rok životní jubileum a zdá se, že je stále bez chlapa. Teď se to ale změnilo. Najednou jich okolo sebe měla rovných 12. Pěkných, namakaných a sexy koloušků. A jak prozradila, už ví, co s nimi udělá!

Křížková se podobně, jako Kateřina Kornová, Zuzana Bubílková, Daniela Šinkorová, Marian Vojtko nebo Heidi Janků zúčastnila prezentace letošních finalistů Muže roku. A bylo se na co dívat. Nejvíc oči na vrch hlavy měla právě Křížková, která momentálně hraje v Sibyle, Carmen, Mamma Mia!, Draculovi a co nevidět začne zkoušet i muzikál Mefisto.

"Jsou to krasavci krásní. Tolik chlapů a tak málo času. No co nadělám. A už vím, co s nimi udělám" smála se potutelně Křížková, která se svěřila, že si asi všechny vezme domů.

Její kolegyně a kolegové zpozorněli a nevěřili, že by se zpěvačce zachtělo uspořádat divokou jízdu. "Tak hlavně jsem si dneska říkala, že potřebuju utřít prach, vyluxovat, vytřít, něco poopravit. Taky bych potřebovala, na poštu, nakoupit, vyzvednout šaty u švadleny. Zkrátka pro každého z těch fešáků bych našla uplatnění," smála se na celé kolo vždycky vtipná Hanka, která prý vítězství v srpnovém finále soutěže v Náchodě přeje všem.

"Všichni jsou fajn a už tím, že se přihlásili a jdou do toho, jsou borci. Na Muži roku jsem byla několikrát a vždycky to bylo moc fajn, takže se letos zase těším," podotkla za souhlasného pokyvování pořadatele akce Davida Novotného.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum