Smutná Bohdalka! Co jí tolik trápí? To neuhádnete!

 Celebrity 
30. května 2016 04:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiřina Bohdalová se cítí smutně a přemýšlí nad věcmi, které jí dosud tolik nedocházely! archiv ČT
Oslavila 85. narozeniny, je poměrně zdravá, úspěšná, bohatá. Na role si nemůže stěžovat, má skvělou rodinu, na svůj věk je čilejší, než kdejaká třicátnice, přesto je smutná. Slavná Jiřina Bohdalová se trápí. Smutek provází její myšlenky hlavně poslední měsíce.

Že by se snad Jiřina nesmířila s tím, že je jí tolik, kolik jí je? To snad ani ne, protože národem milovaná Bohdalka se nikdy na své roky necítila.

"Trápí mě, že většina mých vrstevníků i o něco mladších, kolegů, kamarádů už není mezi námi a uvědomuju si, jak ten čas strašně letí," posteskla si skvělá česká herečka, která si tak uvědomuje, že její přátelé a známí z oboru jsou už na věčnosti.

"Jiřinu to dost trápí. Ročně jde na dva tři pět pohřbů lidí, které dobře znala, s kterými dělala. A je vidět, jak jí to vždycky sejme. Přitom ona je tak vitální. Ale říkala mi, že jí strašně bere, že s těma lidma mluví a za pár týdnů sedí v krematoriu a loučí se s nimi," prozradila VIPstory.cz její kolegyně z Divadla Na Jezerce, kde Bohdalová momentálně hraje.

Herečce nezbude nic jiného, než se s tím smířit. A i když je smutné, že odcházejí ti nejlepší z nejlepších, nikdo to nezastaví. Smrt je, bohužel, ta jediná jistota v životě, kterou člověk má.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve