Hysterická Absolonová: Konec idylky s jejím hokejkou? Že by krize?

 Celebrity 
12. května 2016 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Idylka mezi Absolonovou a Hornou není asi taková, jak se na první pohled zdá! Zpěvačka svého milého dost ztrapnila! Facebook
Ideální vztah neexistuje a kdo říká, že ano, tak je asi mimozemšťan, říká se. No a nyní to potvrdila i zpěvačka Monika Absolonová, která se prý projevila jako hysterka, kdy jí bouchly saze a odnesl to její partner a otec jejich dítěte, hokejista Tomáš Horna.

Hádka se neodehrála za zavřenými dveřmi domu, či někde v autě, ale na veřejnosti a padala různá "vyjmenovaná" slova! Problém však je ten, že Absolonová využila, nebo možná zneužila sociální síť k tomu, aby dala všem najevo, že její drahý buď v té chvíli nepřemýšlel, nebo příliš inteligence neprobral? Kdo ví.

„Máme doma upečené krůtí prso s bramborem, žemlovku, vývar z oháňky, pečené papriky s fetou a balsamicem. Se vším jsem se dělala sama a Tomáš se mě zeptá: Co tady vlastně máme k jídlu?“ napsala zpěvačka a maminka Tadeáška na Facebooku.

To ale nebylo všechno, protože příběh má pokračování, tedy i její vzkaz: „Až uslyšíte po Praze něco jako ho*no, tak to je moje ozvěna,“ dodala.

Hornova otázka jí totiž evidentně vytočila do vrtule a nenapadlo jí nic jiného, než to prásknout na sociální síti. No, sobě příliš nepomohla, spíš naopak. A hlupáka tak tedy rozhodně z partnera...! Co si asi fanouškové či kolegové o Absolonové pomyslí!

"Tak tohle by třeba Lucka Vondráčková nikdy neudělala, aby takhle ztrapnila manžela a udělala ze sebe hysterku," uvedl jeden z diskutujících na diskuzi, která se různě mezi fanoušky, kteří sdíleli Absolonové příspěvek, rozjela. A narážel tak na to, jak před časem právě Monika kritizovala kolegyni Lucku, opět na facebooku, s tím, že vlastně bůhví jaká zpěvačka zase není!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít