Gunčíková je světová! Zabodovala a setká se s Timberlakem!

 Celebrity 
11. května 2016 01:51 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Gábina Gunčíková to dokázala! V Eurovizi se s písní I Stand dostala až do finále! Facebook
Gábina Gunčíková všem vytřela zrak! Hlavně těm, co jí před pár lety nevěřili a tvrdili, že její sláva nepřesáhne hranice Moravskoslezského kraje, odkud pochází, natož ČR. A teď? Je světová! Krásná zpěvačka postoupila do finále pěvecké soutěže Euvision Song Contest. Je tedy prvním českým zástupcem v prestižní soutěži!

Gunčíková se tak o víkendu potká s Justinem Timberlakem, který ve finále Eurosongu vystoupí. V sobotu tak bude prví velkou zahraniční celebritou, která takto vystoupí. Než přišla Gábina, zkoušeli to před ní Kabáti, Tereza Kerndlová, Radek Banga, nebo Vašek Noid Bárta a Marta Jandová. Jen Gunčíková to ale dala.

Ve finále vystoupí i Justin Timberlake. Gábina tak má šanci seznámit se s králem současného popu. Až 200 milionů diváků z celého světa hlasovalo a posunulo Gábinu mezi 26 finalistů. Píseň I Stand jí opravdu sedla a během semifinále doslova zářila. "Je to tam!!!!!! Grand finále poprvé v historii!!!! :))))) Děkuju všem za skvělou podporu!!!" To byla slova Gábiny na sociální síti jen pár minut po jejím historickém úspěchu. I moderátor Libor Bouček byl v předpovědi opravdu přesný. "Dnes to bude historickej večer. Cítím to v kostech, protože Švédsko nám svědčí," napsal na Facebook. Ten moderoval Eurovizi pro Českou republiku.

Gabriela Gunčíková pochází z Jankovic u Holešova. V druhé polovině roku 2013 Gabriela kontaktovala jednoho z nejznámějších vokalistických trenérů na světě Kena Tamplina, který se po zhlédnutí některých zpěvaččiných videí rozhodl pro spolupráci, která v začátcích probíhala prostřednictvím skypu. Když Ken viděl její obrovský pokrok na základě jeho rad z videohovorů, rozhodl se ji pozvat do Kalifornie, kam zpěvačka odcestovala bez ohledu na svou ne moc dobrou znalost angličtiny. Kromě Trans Siberian Orchestra, s nimiž vystupovala po celých USA, absolvovala také tour po Německu a Švýcarsku v rámci Rock meets classic a stanula tak na pódiu po boku takových hvězd jako je Doro Pesch, Joey Tempest (Europe), Steve Walsh (Kansas) a dalších.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod