Olga Matušková je v ČR! Tajný odlet z USA?

 Celebrity 
12. května 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Olga Matušková je opět v Česku! Profimedia
Manželka jednoho z nejslavnějších českých zpěváků Waldemara Matušky, Olga, je v Česku. Ač už několikrát řekla, že se domů bude vracet jen minimálně, nyní je v Praze. Včera odpoledne přistála na letišti Václava Havla. Řada jejích přátel ale neměla tušení, že se z Floridy, kde trvale žije, vydává do své původní vlasti.

Matušková podle dostupných informací navštíví své přátele, zařídí si nějaké věci, hned dnes se vydá na hřbitov na Vyšehrad, na hrob svého manžela a pár dnů, možná týdnů v ČR pobude.

Do Prahy zřejmě přiletěla sama, bez Waldemara Matušky ml., který se věnuje v USA své práci v oblasti IT techniky. Navíc se stará o dům a další nemovitosti, které Matušková vlastní a pronajímá je.

V Česku se setká jistě i s Helenou Vondráčkovou a jejím manželem Martinem Michalem, nebo s Kristianem Kodetem. Ten se s Matuškou st. přátelil desítky let a po jeho smrti mu navrhl pomník u hrobu, který je na pražském Vyšehradě.

"My jsme vlastně s Olinkou a Waldíkem blízcí přátelé, ale i sousedé na Floridě, kde máme dům, a kde trávíme už několikátou zimu. Jen mě teď trochu naštvali v jednom bulvárním deníku, kde napsali naprostý blábol, že Olinka nám dům koupila. Je to nesmysl. My jsme ten dům tehdy objevili na internetu, a protože jsme bylo v Česku a nemovitost byla za dobrou cenu, požádali jsme ji, aby se postarala o veškeré formality, než přiletíme, což Olinka zvládla skvěle. Ale dům nám rozhodně nekupovala. Proč by to taky dělala," prozradil malíř Kristian Kodet.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít