To je fór nebo tohle myslí žena Michaela Schumachera vážně?

 Celebrity 
11. května 2016 04:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Michael Schumacher by měl být ve stavu bdělého koma, ale jeho žena Corinna chystá akci, které by se mohl zúčastnit! archiv
Jsou to jenom hezké řeči a dělá si manželka závodníka Formule 1 z veřejnosti legraci, nebo to myslí vážně? Není totiž vyloučeno, že v létě by se po více jak roce a půl mohl Michael Schumacher poprvé ukázat na veřejnosti. A to přitom před pár měsíci ještě zněly zprávy, že sportovec to má víceméně spočítané a jeho stav se nezmění. Rozhodně ne k lepšímu.

Manželka slavného závodníka ovšem chystá na srpen velkou oslavu. Proto nastaly otázky, zda by Corinna Schumacherová dělala na jejich ranči ve Švýcarsku oslavu, kdyby na tom byl její manžel špatně.

„Opravdu pevně věřím tomu, že se zotaví. Pobyt s rodinou na to má zásadní vliv," řekl před časem Luca Di Montezemolo, šéf Ferrari. Přitom ale před tím uvedl, že nebyl ze stavu Michaela nadšený a bojí se, že jiné už to nebude.

Corinna o manželovi na veřejnosti nemluví, syn Mick závodí stejně jako otec, dcera Gina Marie s matkou maminkou pěstuje koňskou drezúru. Rodina žije, nebo se alespoň snaží, jakoby se nic nestalo.

Manželka závodníka chce v srpnu připravit na ranči soukromou koňskou akci s oslavou a lze předpokládat, že by se na ní mohl Schumacher ukázat, alespoň pozvaným hostům. Nedávno však zněly zprávy od personálu, že Michael je spíš ve stavu bdělého koma, jen leží, ani nekomunikuje a jeho stav je spíš neměnný. Že by snad zázrak, nebo se snaží jeho žena neustále zachovat povědomí o závodníkovi a pro promotion udělá cokoli?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008